Baldur's Gate: Enhanced Edition, iPad!

Batuhan Kavruk 22.03.2012 - 21:45
Overhaul Games işi iyi biliyor..
Daha henüz bütün detaylarını öğrenemediğimiz ve çıkacağı günü merakla beklediğimiz Baldur's Gate: Enhanced Edition'ın bu yaz iPad için de geliyor. Overhaul Games bugün bu konuya kesin bir kanı getirmiş bulunmakta. Oyuncuların endişelenmemesi gereken şey ise, iPad versiyonu bütün PC oyunundaki özellikleri, hareketleri ve yetenekleri barındıracak. Ayrıca oyun, Baldur's Gate II'nin yapımında kullanılan Infinity Engine ile yapılacak. Hareketlerin ve yeteneklerin yanı sıra, Overhaul Games oyuna yeni hikaye ve bolca görev eklediğini de belirtti.

Baldur's Gate: Enhanced Edition, iPad!
Tek değişmeyen ve sorun olacak şey ise oyunun arayüzü. PC versiyonunda ki karışık ve ufak arayüzün aynısının iPad'te de olacak olması büyük bir sorun oluşturabilir. Fakat buna rağmen Overhaul Games, oyunun dokunmatik ekran yönünden arkadaş canlısı olacağı sözünü de veriyor.

Baldur's Gate: Enhanced Edition, iPad!
iPad için böyle bir oyunun çıkarılacak olması gerçekten güzel bir haber. Önümüzde ki günlerde oyunun bu durumuyla ilgili ne haberler çıkacak, hep beraber göreceğiz. Sıcak gelişmeleri kaçırmayacağız. 
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 12:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Baldur's Gate: Enhanced Edition, iPad!
İlginizi Çekebilir