Baldur's Gate: Enhanced Edition kazanma fırsatı! (2. gün)

Merlinin Kazanı 16.11.2012 - 10:29
Soruyu bil efsaneye ortak ol!
Baldur's Gate hayranları müjde!

Masaüstü ve bilgisayar RPG severlerin hayran olduğu efsane oyun Baldur's Gate serisi bildiğiniz gibi Trent Oster ve ekibi tarafından, geliştirilmiş özellikleri ve yeni içerikleri ile Enhanced Edition olarak tekrardan karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 30 Kasım'da satışa sunulacak olan oyun için eski kulağı kesikler şimdiden heyecanlı ve hazır, peki ya siz?

Baldur's Gate: Enhanced Edition kazanma fırsatı! (2. gün)
Eğer siz de bu oyunu yeni içerikleri ile tekrardan denemek istiyor veya adını sık sık duyduğunuz bu efsanenin tadına bakmaya niyetliyseniz işte size fırsat. Merlin'in Kazanı ve Beamdog'un ortaklaşa yaptığı bu yarışmamızda toplam tam 10 tane dijital Baldur's Gate: Enhanced Edition dağıtacağız. İki hafta boyunca sürecek olan yarışmamızda yapmanız gereken tek şey hergün yayınlanan sorularımıza cevap vermek olacak.

Kazananlar son gün açıklanacağı için, her gün sorulan sorulara doğru cevap vererek kazanma şansınızı da arttırabilirsiniz.

İşte bugünün (14.11.2012) sorusu:

Baldur's Gate oyununda bizi evlatlık alan büyücünün adı nedir?

Cevaplarınızı her zamanki gibi yarisma@merlininkazani.com adresine konu kısmına Baldurs Gate Yarışma yazarak adınız, soy adınız ve MK Kullanıcı adınız ile göndererek yarışmamıza katılabilirsiniz.

Herkese bol şans!

NOT:
Yarışmamız 13.11.2012 tarihinde başlayıp 23.11.2012 tarihinde sona erecektir. Yarışmaya 17.11.2012 cumartesi günü hariç hafta sonu ara verilecektir.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Baldur's Gate: Enhanced Edition kazanma fırsatı! (2. gün)
İlginizi Çekebilir