Baldur's Gate geliyor!

Batuhan Kavruk 15.03.2012 - 23:01
Geri sayım bitti. Yeniden doğuşun tam zamanı..
Geri sayım sonunda bitti. Hepimizin heyecanla beklediği o geri sayım gerçekten bitti! Şimdi yeni haberler için hazır olun, çünkü yeni Baldur's Gate bu yaz geliyor..

Hala bu geri sayımın, yada Baldur's Gate hakkında çıkarılan söylentilerin ne anlama geldiği konusunda hiç bir fikrimiz yok. Overhaul Games oyunun yapımında ki liderliği almış durumda, proje içinse Beamdog çalışıyor. Atari yayımlama görevini üstlenirken, Wizards of the Coast IP'yi lisanslıyor. Sizce ortada böyle bir birlik varken, heyecanlanmamak elde mi? Bildiğimiz detaylar oyunun HD olarak tekrar yapılacağı yönünde. Oyunun hangi platformlarda çıkacağı ise yaza doğru belirli olacak. Fakat eminiz ki er geç bu oyunu PC'de oynayacağız.

Beamdog'tan alınan bir bilgiye göre, oyuna 'yeni ve orjinal bir içerik' getiriliyor. ''Bu bir Enhanced Edition, tekrar sarılmış bir ambalaj değil. Kaynağın orjinal koduna sahibiz ve kayde değer bir güncelleme yapıyoruz.'' şeklinde konuşan Beamdog temsilcileri, henüz oyunun hangi platformlarda çıkacağının belirli olmadığınıda ekliyor. Ayrıca, oyunun asıl geliştiricileri Cameron Tofer ve Trent Oster, bu proje için bir yıldır hala çalışıyorlar.

Baldur's Gate geliyor!
Şimdi tek yapacağımız sırtımızı yaslayıp oturmak, ve yeni detayların gelmesini beklemek..


Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 15:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Baldur's Gate geliyor!
İlginizi Çekebilir