Balkonda sarkan çocuğun soruşturmasında ilginç detay ortaya çıktı

Ersin Kılıç 30.05.2018 - 15:45
Soruşturmanın ardından ilginç bir detay ortaya çıktı

Haber kanallarında ya da internet sitelerinde eminim görmüşsünüzdür. Geçtiğimiz günlerde Fransa'nın başkenti Paris'te 4 yaşındaki küçük bir çocuk balkondan sarkmış ve adeta ölüm ile burun buruna gelmişti. Bu haberin dünyada yayılmasının en büyük sebebi ise çocuğu binaya Örümcek Adam gibi tırmanan birinin kurtarması olmuştu. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından ortaya oldukça ilginç bir detay çıktı.

Pokemon Go enteresan haberleri ile tekrar gündemde

Hürriyet'in haberine göre çocuğu evde tek başına bırakan baba, yapılan soruşturmada oldukça ilginç bir ifadeye yer vermiş. "Markete alışveriş yapmak için çıkmıştım fakat daha sonra yolda yürürken Pokemon Go oynamaya karar verdim. O gün Pokemon Go oynuyordum ve o nedenle eve gelmem biraz geç oldu" açıklamasını yapan babanın yaşanan bu durumdan dolayı oldukça üzgün olduğu da raporlara eklenmiş.

2 yıla kadar hapis istemi ile dava edilen babanın bu davası Eylül ayında başlayacak. Her ne kadar şimdilik serbest olsa da yaptığı bu önemli ihmalin ceremesini çekecekmiş gibi gözüküyor. Pokemon Go ise bulunan cesetler ve farklı haberlerden aylar sonra yine oldukça ilginç bir haberle daha karşımıza çıkmış oldu.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2018 02:15
Benim anlamadıgı, videoda balkonda koskoca adam cocugu tutup da cekemiyor ya da cekmiyor. Bu iste bir gariplik var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2018 22:29
Allah akıl fikir versin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Balkondan sarkan çocuğun babası Pokemon Go oynuyormuş..
İlginizi Çekebilir