Bannerlord Game of Thrones modu erken erişime açıldı

Murathan Özlü 4.04.2022 - 16:45
Mount and Blade dünyasını George R.R. Martin'in meşhur eseri ile harmanlayan Bannerlord Game Of Thrones modu Realm of Thrones erken erişime açıldı.

Mount and Blade Bannerlord Game Of Thrones modu Realm of Thrones, Mount and Blade evrenini ikinci kez Game of Thrones ile buluşturuyor. Daha önce de Mount and Blade Bannerlord  için Buz ve Ateşin Şarkısı modu yapılmıştı. Başka bir mod yapımcısı da Westeros topğ Mount and Blade'in devam oyununa taşımış.

Bannerlord  Game of Thrones modu oyunu Westeros'a çeviriyor

Şimdilik erken erişim aşamasında olan mod oyun içerisinde yer alan her şeyi Game of Thrones havasına büründürmeyi amaçlamış. Realm of Thrones için seçilen zaman dilimi ise War of The Five Kings (Beş Kralın Savaşı) dönemi. 

Realm of Thrones ile Westeros'un tamamı ve Essos bölgesinin büyük kısmı oyuna eklenmiş. Yeni haritada 17 şehir, 80 köy ve Winterfell, Kings' Landing gibi anahtar bölgeler ve 18 krallığın tamamı yer alıyor.  Mod yapımcısı, Kuzey bölgesine canlılık katmış ve White Walkerları andıran canlılar da eklemiş. 

Bannerlord  Game of Thrones
Bunların ötesinde, her krallığın askeri kendine özgü uyarlanmış ve Dothraki, Gece Bekçileri gibi topluluklar için özel zırhlar tasarlanmış. Ayrıca Daenerys Targaryen, Jon Snow, Tywin Lannister gibi kilit karakterlerde olabildiğince uyarlanmış

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2022 23:10
Nasıl yükleyeceğiz yardımcı olabilir misiniz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2022 17:45
ne erken erişimmiş birader ben bütün haritayı aldım bitirdim oyunu daha da oynamam hadi selametle
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bannerlord  Game of Thrones modu erken erişime açıldı
İlginizi Çekebilir