Batman: Arkham City'nin gardırobu oldukça geniş

Murat Halilbeyoğlu 2.08.2011 - 10:48
Oyunun ön siparişinde 6 farklı kıyafet mevcut
Batman: Arkham City'nin ön siparişinde yeni bonus olarak farklı kıyafet seçenekleri sunuluyor.

Yeni gelecek Arkham City oyunu için elinden geldiğince kullanıcı memnuniyetini düşünen Rocksteady yeni ön sipariş bonusları ile de oyunculara ekstra bir güzellik sağlıyor.

Yeni kıyafetler içerisinde 1970'lerin Batman kıyafeti, Batman Beyond kıyafeti, The Dark Knight Returns kıyafeti, The Animated Series kıyafeti, Earth One kıyafeti ve Red Robin kıyafeti mevcut.

Batman: Arkham City'nin gardırobu oldukça geniş
Ancak kıyafetler farklı sitelerden ön siparişlerle ayrı olarak sunuluyor. Örneğin Batman beyond kıyafeti İngiltere'deki GameStop veya Yeni Zelanda'daki MightyApe mağazalarından yapılan ön siparişlerle alınabiliyor. MightyApe'de ayırca Earth One kıyafeti ve Animated Series kıyafeti de mevcut.

1970'lerin nostaljik Batman kıyafeti ise İngiltere'deki ShopTo ve Amerika'daki Toys 'R' Us mağazalarından yapılan ön siparişler ile elde edilebiliyor.

Son olarak Robin Amerika'daki BestBuy ve Avustralya'daki JB Hifi mağazalarından Red Robin kıyafetini ön sipariş ile elde edebilecek.

Öte yandan The Dark Knight Returns kıyafeti tüm Collector's Edition ön siparişlerinde gelecek.

Bu kıyafetlerin Türkiye'deki mağazalardan yapılan satışlarda verilip verilmeyeceği henüz belli değil. Bakalım belki ileride ekstra olarak Rocksteady tarafından internetten indirilebilir şekilde yayımlanabilir.
Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 07:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman: Arkham City'nin gardırobu oldukça geniş
İlginizi Çekebilir