Batman - Arkham Underworld 2016'da bizlerle

İsmet Ergül 14.01.2016 - 10:24
Gotham'ın kralı kim olacak?
Oyun şirketlerinin mobil oyunlara yönelmesi ile başlayan akım tüm hızıyla devam ediyor. Fallout'un mobil oyunu olan ve 14 Haziran 2015'te oyunculara sunulan Fallout Shelter fazlasıyla dikkat çekip binlerce oyuncu tarafından oynanırken, mobil oyunlar hakkında iyi bir haber de Warner Bros Interactive tarafından geldi. Arkham Underworld isimli bir mobil oyunu Turbine Entertainment'in geliştirdiğini ve 2016 senesinde oyunculara sunmak istediğini belirten Warner Bros Interactive, oyunun Android ve iOS için geleceğinin de altını çizdi.

Batman - Arkham Underworld 2016'da bizlerle
Bir Batman hayranı olarak bu haber beni fazlasıyla heyecanlandırsa da, Arkham Underworld'de Gotham'ı suçluların gözünden göreceğiz. Yeni yetme bir suçlu olarak başladığımız Arkham Underworld'de amacımız düşmanlarımızı ortadan kaldırarak Gotham'ın en belalı suçlusu olarak Batman'i alt etmek. Yapacağımız şeyler elbet bunlarla sınırlı değil.

Arkham Underworld'de gizli bir üs kurup, adamlarımızı Gotham'da gerçekleşecek olan savaşlar için hazırlayabilir, hatta DC'nin kötü karakterlerini dahi kendi tarafımıza çekebiliriz. Bu karakterler arasında The Riddler, Mr Freeze ve Scarecrow gibi Batman'in belalı düşmanları var. Büyüdükçe birçok karşı çeteyle savaşıp Gotham'ın yeraltı kralı olmaya çalışırken, en sonunda da Batman'i ortadan kaldırmaya çalışacağız.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 21:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2016 12:49
evet yine bol bol gerçek parayla elmas satın alıcaz :D (hiçbir zaman almadı) mobil oyunlar kadar oyun sektörüne zarar veren hiç bişi yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman - Arkham Underworld 2016'da bizlerle
İlginizi Çekebilir