Batman: The Enemy Within duyuruldu

Hakan Hervenik 20.07.2017 - 10:57
Telltale'in sevilen oyunu ve sen sevilen süper kahramanlardan Batman, The Enemy Within ile ikinci sezonuna kavuşuyor.

Batman dedik mi akan sular durur. Sevilen karakter, Batman: The Telltale Series ile ikinci sezonuna kavuşuyor.Hem de tahmin ettiğinizden daha yakın. Bir önceki oyunu gibi, yine 5 bölümden oluşacak olan oyunun ilk bölümü 8 Ağustos'ta yayınlanacak.

Batman: The Enemy Within duyuruldu

Yeni sezonun ilk bölümü olan “The Enigma”(adı üstünde), bize sevilen kötü adam Riddler'ı veriyor. Oyunda, Gotham'a geri dönen Riddler'ın, yine Batman üzerinde kendisinin daha zeki olduğunu kanıtlamak için yaptığı, bazen eğlenceli bazen de gerilim dolu bilmecelerini çözmeye çalışacağız. Batman dedik akla gelen ikinci isim Joker da oyunda olacak. Joker, Mark Hamill'dan sonra en iyi ikinci isim olan, Troy Baker tarafından seslendirilecek.

Batman: The Enemy Within duyuruldu

Telltale'in oyunu tanıtırken“Batman'in hangi yeni dostlarına güveneceksiniz? Ve Bruce Wayne'i ne kadar karanlığa sürüklecekesiniz?” dedi. İlk oyunun kayıt dosyalarını saklıyorsanız, size iyi bir haberim var. Batman: The Enemy Within'e ilk oyundaki save dosyanızla devam edebileceksiniz. Bu sayede yeni sezonda, ilk oyundaki seçimlerinizin etkisi devam edecek.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 14:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2017 14:06
Bölüm bölüm oyun çıkarmak tek kelimeyle saçmalık.1 bölümü oynadık sonra 2 bölümü bekle dizi mi bu bölüm bölüm çıkıyor.
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2017 15:38
Adam haklı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman: The Enemy Within duyuruldu
İlginizi Çekebilir