Battleborn açık betası Nisan ayında başlıyor

İsmet Ergül 25.03.2016 - 11:58
Hikaye fragmanı da oyunculara sunuldu!
Borderlands evreninin sahip olduğu, vahşi Pandora gezegenine ara veren Gearbox Software FPS-Moba türündeki Battleborn'u geliştirmeye devam ediyor. Mayıs ayında oyunculara sunulması hedeflenen Battleborn'un 8 Nisan'da açık beta olarak yerini alması da bugün Gearbox Software tarafından duyuruldu.

PlayStation 4 oyuncuları 8 Nisan'da açık betaya erişebilecekken, Xbox One ve PC oyuncuları ise 13 Nisan'da Battleborn'u oynamaya başlayabilecekler. Bütün platformların birlikte oynayabileceği tarih ise 18 Nisan olarak belirlendi. 6 Nisan'da ön indirmesi açılacak olan Battleborn'un PS4 açık beta boyutu 8.5GB iken, Xbox One'da 11, PC'de ise 12 GB olacak.

Oyunun sahip olduğu 25 karakteri de oynama imkanını bizlere sunacak olan açık beta, ilk olarak 7 karakteri oyunculara sunması ile birlikte oyuncular elde ettiği oyun içi paralar ile diğer 18 karakteri satın alarak açabilecekler.

3 Mayıs'ta PS4, Xbox One ve PC için satışa sunulacak olan Battleborn'un yeni hikaye fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
bortozol
bortozol 25.03.2016 14:09
ya bu oyunun fragmanını izledim ben gecen sene aynıydı . yahu yeni mi bu ? yeniyse nasıl .

bak paralel evren işte . ordaki ben izlemiş ben hatırlıyorum cok ilginc . acayip .

bak mesela bi de eskobar olayı . ben adım gibi hatırlıyorum sene 2002 falan bu adam hala yaşıyodu . sonra evine baskın yaptılar , oyle boyle degil . kenar mahallede catılarda vurmadılar . koca malikanesine girip taradılar ve bu brezilyada oldu .

cok ilginc ya. seneler sonra dizisi cıktı bi baktım o diil .

eskobar eskobar bile degil , benim hatırladıgım zayıf hafif cember sakallı bi eskobar idi . bu topan , bıyıklı kıvır kıvır lüle saclı tombalak bişey .


ben nerden geldim bu evrene ya .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battleborn açık betası Nisan ayında başlıyor
İlginizi Çekebilir