Battlefield: Play4Free tüm oyunculara açıldı

Merlinin Kazanı 6.04.2011 - 14:16
Savaşa bugünden katıl!
Bekleyiş sona erdi! Battlefield deneyimi artık herkes için, her an, her yerde – ve ücretsiz. Evet, ücretsiz. EA bugün, derin, zengin ve adrenalin dolu Battlefield deneyimi Battlefield Play4Free’yi yayınladı. Battlefield Play4Free, Battlefiend 2’nin en popüler haritalarını Battlefield: Bad Company 2’nin popüler sınıfları ve güçlü silahları ile birleştirerek PC için sınırsız eğlence vaat ediyor. Battlefield Play4Free aralarında Mil Mi-28 saldırı helikopteri, F35 VTOL jet uçağı, devasa Rus T-90 savaş tankı ve LSV hafif saldırı aracının da bulunduğu 16 farklı araçla oynaması-ücretsiz oyunların çıtasını daha da yükseltiyor.

Hemen https://battlefield.play4free.com adresini ziyaret edin.

IGN oyun için “...bir Battlefield oyunundan bekleyebileceğiniz her şeye sahip, hem de bedava” diyor.

Battlefield: Play4Free tüm oyunculara açıldı
Oyuncular oyunda ilerleyerek yeni savaş yetenekleri kazanabilecek, topladıkları oyun içi paralarla yeni silahlar ve ekipmanlar satın alarak 32 kişilik online savaşlarda zafere ulaşmaya çalışacaklar. Battlefield Play4Free bir profesyonel askerin kariyerini canlandırıyor ve oyuncular ilerledikçe fiziksel yeteneklerini, ekipmanlarını ve savaş uzmanlıklarını geliştirebiliyorlar. Her yeni level ile birlikte oyuncular daha özgün bir asker yaratabiliyor ve kişisel oyun stillerini savaş alanına aktarabiliyorlar.

Oyuncular savaş alanına İsveçli rock grubu CORRODED’ın yeni şarkısı ‘Age of Rage’’i de dinleyerek çıkacaklar. Bu şarkı oyunda ve bugün yayınlanan çıkış fragmanında da kullanılıyor. ‘Age of Rage’ grubun yeni çıkacak olan ikinci albümü ‘Exit to Transfer’de yer alıyor.

Battlefield Play4Free hakkında daha fazla bilgi için lütfen battlefield.play4free.com adresini ziyaret edin. Oyunu www.twitter.com/bfplay4free veya www.facebook.com/bfplay4free adreslerinden de takip edebilirsiniz.

- Basın Bülteni

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield: Play4Free tüm oyunculara açıldı
İlginizi Çekebilir