Batwoman'ın Renee Montaya'sı Gotham'dan geliyor

Murathan Özlü 21.07.2021 - 13:02
Batwoman'ın Renee Montaya karakteri Gotham dizisinden transfer edilecek. Ancak dizi ile Batwoman filminin herhangi bir bağlantısı olmayacağı ifade ediliyor.

CW Televizyonunda yayınlanan olan Batwoman'ın Renee Montaya'sı Victoria Cartagena olacak. Cartagena, FX'in Gotham dizisi sırasında da aynı karakteri canlandırmıştı.  Deadline'ın haberine göre, Victorica Cartagena'nın Batwoman dizisinde canlandıracağı Renee Montaya, Gotham dizisinden tamamen farklı olacak. Gazetenin haberine göree, Cartagena'nın Batwoman dizisi için de bu role soyunacak olması yalnızca bir tesadüf.

Batwoman'ın Renee Montayası nasıl bir portre ile sunulacak

Deadline sitesine göre Batwoman dizisinde göreceğimiz Renee Montaya " Gotham Şehri Polis Departmanı (GCPD)'nın üyelerinden olan Montaya, departman  içindeki yozlaşmaya daha fazla tahammül edemeyen ve görevinden ayrılan bir eski bir polis"  Haberin devamında Renee Montaya'nın adalete önem veren, pragmatik, LGBTQ+ üyesi bir kadın olarak sunulacağı belirtiliyor.

Ayrıca Montaya'nın, "Gotham şehrini temizlemek" için kişisel ve gizli bir görevi olacağı iddia ediliyor.  Konu hakkında attığı tweet ile Victoria Cartagena, Renee Montana rolünü tekrar oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu belirtiyor. Cartagena,  "Yarım kalmış işini tamamlamak için,  yeni ve son derece yetenekli bir ekip ile çalışacağı" için çok heyecanlı olduğunu ifade ediyor. 

Batwoman'ın Renee Montaya'sı Gotham'dan geliyor

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2021 15:52
Çizgi romandaki tiple alakası yok ama en azından siyah değil, bu bile bu dönemde mucize :)
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2021 13:19
Zenci değil hayret diyor. Her şey zenciye evriliyor ya bu dönem ona sallamış.
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2021 02:39
Ne demeye çalışmış bu arkadaş anlayan var mı? :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batwoman'ın Renee Montaya'sı Gotham'dan geliyor
İlginizi Çekebilir