Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları'ndan yeni videolar geldi

Onur Güner 8.09.2016 - 12:47
Gerçekten çok güzel gözüküyor
Dünya genelinde satış rekorları kıran ve New York Times dergisinin, ''En Çok Satan Ödülü''nü alan ünlü yazar Ransom Riggs tarafından yazılan ünlü roman Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları'ndan aynı isimle beyaz perdeye aktarılan filmin 2 tane televizyon spotu yayımlandı. Yapımcılığını 20th Century Fox stüdyosunun üstlendiği filmin yönetmen koltuğuna ise normalin biraz dışında çektiği filmlerle tanıdığımız Tim Burton oturuyor. Fantastik türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise, Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Chris O'Dowd, Rupert Everett, Kim Dickens ve Samuel L. Jackson gibi birbirinden iyi oyuncular yer alıyor.

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları'ndan yeni videolar geldi
Kitabın konusu ise, Avustralya'da gözlerden ırak bir yetimhanede Bayan Peregrine'nin denetiminde tamamen dış dünya ile bağını kesmiş ve birtakım özel güçlere sahip olan birkaç çocuğun hikayesini anlatıyor. Bu yetimhanedeki çocuklar tehlikeye giriyor ve kitabın ana karakteri Jacob Portman ise bu çocukların koruyucusu olduğunu öğreniyor ve hayatı pahasına onları koruyor. Bakalım ünlü yönetmen Tim Burton yine farklılığını kullanıp bu romanı da çok güzel bir şekilde beyaz perdeye aktarabilecek mi bekleyip göreceğiz.

Filmin uzun süre önce yayımlanan Türkçe Dublaj fragmanı
Yeni paylaşılan ilk tv spotu
Yeni paylaşılan ikinci tv spotu
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2016 17:55
Kitaba sadık kalnımadığı için ilgimi çekmiyor . Ne zaman Emma nın elinden ateş çıkan bir fragman gelir , o zaman filme dair ön yargılarım kırlır . Ha roman da öyle çok muhteşem bir roman değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları'ndan yeni videolar geldi
İlginizi Çekebilir