BeamNG.Drive, ses odaklı bir güncelleme ile yenilendi

Mehmet Atilla Turan 9.08.2017 - 17:34
Uzun süredir yaşanan ses sıkıntıları, sonunda giderilmiş gibi görünüyor.
2010'ların başında başlayan BeamNG.Drive projesi, halen üzerinde çalışılıyor ve her güncelleme ile yapım derli toplu hale geliyor. "Soft Body Physics" teması altında olan bu simulatörde yapabilecekleriniz çok geniş çaplı olmakla beraber sunduğı senaryolar ve hikayelerle sizi sınıyor.

Her ay yeni bir geliştirme odaklı güncelleme ile gelen BeamNG.Drive ekibi, bu sefer ise ses odaklı bir derleme ile karşımızda. Her araca farklı ses getirilmekle beraber, yeni ek araçlar, kendinize ait pist yapma özelliği, birbirine bağlama modu ve daha önce görülmemiş bir çok özelliği bizlere sunuyor.

BeamNG.Drive takımı, yeni özellikleri ise her güncellemede olduğu gibi kendi YouTube kanallarına bir takım videolar yükleyerek yapılan değişiklikler ve oyuncuların yeni özellikleri nasıl kullabiliecekleri gösteriyorlar.






BeamNG.Drive 0.10 versiyonu, eğer oyuna Steam'de sahipseniz, şu an yayında. Çoğu oyuncu tarafından olumlu bulunan yapım, gerçek zamanlı sürüş deneyimi ve yaşadığınız gerçekçi kazalarla bir hayli ünlü.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
BeamNG.Drive, ses odaklı bir güncelleme ile yenilendi
İlginizi Çekebilir