Bekleyiş sona erdi!

Merlinin Kazanı 8.06.2011 - 11:40
MicroVolts 9 Haziran’da piyasaya çıkıyor
Rock Hippo Productions Ltd  hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts'un 9 Haziran 2011’de resmi olarak piyasaya çıkacağını duyurmaktan memnuniyet duyuyor. Bunu kutlayan yeni fragman “Efsaneni Yarat” şuradan indirilebilir:   
https://195.14.71.220/rockhippo/images/CML/MV_CML_Gameplay_MQ_eng.zip

Birçok oyuncu şimdiden kendi klanını kurduğu için, Rock Hippo bu klanların bir eve kavuşmasının zamanının geldiğine karar verdi: Yeni Klan Salonu'nda bir klan yaratılacak, yönetilecek ya da bir klana girilebilecek ve MicroWorld’de en iyilerin de en iyisinin kim olduğunu görmek için yarışılacak! 9 Haziran’da yeni bir harita açıklanacak; oyuncular yeni bir karakter seti, yeni silahlar ve yeni kostümlere de hazır olmalı. Yeniliklere dair ipuçlarını “Efsaneni Yarat” fragmanında bulabilirsiniz.

MicroVolts’un resmi piyasaya çıkışı, yeni bir online mağazanın açılışını da beraberinde getiriyor: Oyuncular bu mağazada karakterlerini gerçekten benzersiz kılmalarını sağlayacak özel silahlar, parçalar, aksesuarlar, eşyalar ve setleri bulacak. 18 Haziran 2011 Cumartesi günü “Hippoyu Serbest Bırak” Turnuvası gerçekleştirilecek. Bu Herkese Açık turnuvanın galipleri bir ton Mikro Puan ve bir Birinci Sınıf Hippo karakter setiyle ödüllendirilecek.

Bekleyiş sona erdi!
Oyunun web sitesini ziyaret edin ve siz de eğlenceye katılın: https://www.MicroVolts.com/ Web sitesi düzenli olarak güncelleniyor ve oyunculara oyuna dair açıklamalar ve gerçekleşecek oyun içi etkinliklere dair bilgiler sunuyor. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.

- Basın Bülteni
Yorumlar 22
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 19:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bekleyiş sona erdi!
İlginizi Çekebilir