BenQ Türkiye'de 4K projektörlerde pazar lideri oldu

Ersin Kılıç 17.08.2018 - 10:40
BenQ'dan büyük başarı

DLP projektör markası olan BenQ 4K projektörlerde ikinci çeyrek sonuçlarına göre Türkiye pazarında liderliği aldı. 4K projektör satışlarındaki büyüme, markanın pazar payında belirgin bir lider olmasını sağladı. İkinci çeyrek itibariyle Orta Doğu'daki pay %63,6 iken, Türkiye pazarındaki pay % 67,1 olarak gerçekleşti.

BenQ Türkiye'de 4K projektörlerde pazar lideri oldu

Bu başarıda BenQ’nun film severlere uzun ömürlü ve doğal renkler sunan eşsiz Cinematic Color teknolojisinin ve stadyum keyfini evlere taşıyan spor moduna sahip 4K projektörü TK800’ün önemli bir payı var. Bu başarıların yanı sıra, 4K ev sineması projektörü BenQ W1700 modeli Avrupa Görüntü ve Ses Derneği’nden (EISA - Expert Imaging and Sound Association) EISA Best Buy Projector 2018-2019 ödülünü kazandı.

BenQ Orta Doğu ve Türkiye Genel Müdürü Manish Bakshi, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “EISA'nın verdiği ödülün dünya çapında tanınması şüphesiz W1700 için büyük bir destek veriyor ve yüksek değerli ev sinema projektörlerinden biri olarak konumunu güçlendiriyor. 4K ev projektör serisinde ev sinemasını görüntülemede devrim yaratacak daha fazla model inovasyonu ve tasarımı için bize teşvik sağlıyor.”

EISA’ya göre “BenQ W1700, UHD HDR kalitesindeki görüntüyü daha önce Full HD alabileceğiniz bir fiyata evdeki büyük ekrana dönüştürüyor. BenQ’nun optik sistemi ve DLP dijital aynalama aygıtı sayesinde gerçek görüntüler kadar canlı ve net sinematik renkler evinize geliyor. Kompakt kasası W1700'ün kurulumunu kolaylaştırırken, araç ve ayarlarla donatılan ekrandaki menüler rahat bir kullanım sağlıyor.”

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 20:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
BenQ Türkiye'de 4K projektörlerde pazar lideri oldu
İlginizi Çekebilir