Bethesda bilim kurgu temalı yeni oyunu Starfield'i duyurdu

Ahmet Özçilingir 11.06.2018 - 06:20
Starfield ile uzaya yolculuk var

Bethesda'dan E3 2018 bombaları gelmeye devam ediyor. Elder Scrolls VI, Wolfenstein Young Blood, Fallout 76 gibi yeni oyunlardan sonra, tamamen yeni bir oyun duyurusu geldi. Bethesda'nın yeni oyunun adı Starfield

Bethesda yeni oyunu Starfield'ın duyurusunu yaptı

Bethesda E3 2018'de hayranlarını oldukça tatmin etmişe benziyor. Eski serilerin devam oyunlarının yanı sıra Bethesda çok da beklenmeyen bir hamle yaparak, tamamen yeni bir oyun duyurusu yaptı. Bethesda tarafından yapılan açıklamaya göre Bethesda, uzun süredir Starfield üzerinde çalışıyor. Yayınlanan kısa fragmana bakılırsa, oyunda bilimkurgu teması hakim olacak.  Elder Scrolls ve Fallout serilerinin yaratıcısı Bethesda'dan aslında uzun süredir tamamen yeni bir oyun serisi duyurusu görmüyorduk. Starfield, Bethesda'nın uzun zamandır yeptığı ilk yeni ip olara göze çarpıyor. Tabii Starfield ile ilgili şimdilik elimizde çok fazla bilgi yok. Starfield'ın nasılbir oyun olacağını yayınlanan bu kısa tanıtım videosundan söylemek güç. Ancak yapımcı firma Bethesda oyunun tamamen tek oyunculu ve hikaye odaklı bir oyun olacağını belirtti. Starfield'in yayınlanan duyuru videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2018 17:42
Yeni çıkacak oyunun tamamen tek kişi ve hikaye odaklı olacak olmasını takdir ediyorum. Call of duty ne kadar intihar etmiş olsa da.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bethesda bilim kurgu temalı yeni oyunu Starfield'ı duyurdu
İlginizi Çekebilir