Bethesda gözünü Çernobil'e mi dikti?

Berkant Jeff Akarcan 31.07.2012 - 18:14
Fallout'tan sonra bir post-apokaliptik oyun daha mı?
Son yılların en sevilen ve en nefret edilen oyun firması Bethesda ile gün geçmiyor ki yeni bir dedikodu çıkmasın. Daha önce de iddia edilen ama daha sonra S.T.A.L.K.E.R.'ın yaratıcısı Sergey Grigorovich tarafından yalanlanan; Bethesda'nın S.T.A.L.K.E.R. fikri mülkünü satın alacağı iddiası az önce bir blog yüzünden hortladı.

Bethesda gözünü Çernobil'e mi dikti?
Ukraynalı 1C-Softclub'ın pazarlama direktörü Sergey Galyonkin'in blogunda bugünkü yazısında güvenilir bir kaynaktan bu haberi aldığını açıkladı. Fakat Bethesda'nın S.T.A.L.K.E.R. 2 ile olan ilişkisinin tahmin ettiğimizin aksine markanın tüm haklarının satın alınmadığı, şimdilik sadece yayın hakkını satın aldığı yönünde. Lâkin Bethesda'nın oyunla ilgili her hakkı satın almak istediği ve ileride filmler, çizgifilmler ve kitaplar gibi yan ürünleri de satmak istediği öne sürülüyor.

Bir diğer iddia ise ikinci oyunun sadece PC değil, konsollara da geleceği ve Bethesda'nın Skyrim'de de kullandığı Creation Motoru ile yapılacağı.

Tabi henüz bu söylediklerimiz resmi olarak doğrulanmış ya da yalanlanmış değil.

Bu bilgiler ışığında, sizce Bethesda'nın parmağı olan bir S.T.A.L.K.E.R. 2 oyunu beklentileri karşılar mı? Fallout serisinden post-apokaliptik atmosfere alışık olan Bethesda, bu ruhu Çernobil'de de başarıyla devam ettirebilir mi?
Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bethesda gözünü Çernobil'e mi dikti?
İlginizi Çekebilir