2003 yılının sonlarına doğru Ubisoft aksiyon/macera oyunu Beyond Good & Evil'ı piyasaya sürmüş; fakat satış rakamları hayal kırıklığı yaratmıştı. Oyunun devamı UbiDays 08'de bir video ile duyurulmuş ve o günden beri de oyun hakkında Ubisoft'tan Michel Ancel'ın: "Devam oyunu ilk oyundan daha etkileyici olacak." vaadinden başka pek birşey söylenmemişti. Yalnız, yapılan son röportajda Ubisoft çalışanlarından Laurent Detoc, bir devam oyununa karar verildiğini ve bir süre de üzerinde çalışılmış olmasına karşın, henüz hiçbir şeyin kesin olmadığı ve oyunun iptal edilebileceğini söyledi. Umalım da Sayın Detoc'un söyledikleri gerçekleşmesin ve bizler de "Beyond Good & Evil 2" oynama keyfine varabilelim.
KAYNAK worthplaying.com
Yorumlar (6)
ya superdi ilki tuh beee
Böyle bir haber çıktıysa kesin iptal olur yazık güzel oyundu devamını oynamak isterdim.
Acayip eğlenceli bi oyundu devamı gelse süper olacak ..Ubisoft 'dan bi üçleme bekliyorum şahsen..
bu oyun nezamn en sevdiğim oyunlardan bahsetsek hep top 5 de olmuştur ikinci oyun daha çok casual gamer tipine göre yapılacaktı ama iptal edilmesinden iyidir ubi duy sesimizi
oyun kesinlikle oynandı buna eminim ancak korsanda 25,000,000 kopyası olmuştur adamların emeğine yazık
En sevdiğim oyunlardan birtanesidir. Bahsettiğiniz video yayınlandığında baya sevinmiştim. İptal edilme olasılığının olması üzücü bir haber.