Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

BİM satışından sonra Playstation 4'te yeni bir ŞOK!

Yakında bakkallarda da görürüz artık

BİM satışından sonra Playstation 4'te yeni bir ŞOK!
Tam bir ay öncesinde BİM mağazaları PlayStation 4'ü sınırlı sayıda piyasaya sunmuştu.

Şimdi de Şok, 12 Mart'tan itibaren mağazalarında 1000 adet sınırlı stok ile PlayStation 4 satışına başlayacak.

Aşağıdaki afişe baktığımızda PlayStation 4'ün 1299 TL'ye satıldığını görüyoruz. Lakin bu satışın tıpkı BİM'de olduğu gibi sadece belli şehirlerdeki ŞOK marketlerinde yapılıp yapılmayacağı net değil ancak 1000 adet stok ile bu satışın da aynı şekilde yapılacağını düşünüyoruz.

Şunu da kesinlikle hatırlatalım: Bu mağazalardaki PlayStation'lar, kesinlikle Sony Eurosia garantisi altında değildir.

BİM satışından sonra Playstation 4'te yeni bir ŞOK!
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

L
levis61 Büyü Kâtibi

Daha çok para verince daha kaliteli ürün aldığını sanan bir ülkeyiz :D 1700 lira verip alın grafikleri daha iyiymiş ne insanlar var ya :D

0 puan
S
spiderh Simyacı

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>15.03.2014 06:11:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>bimden ps4 alıcak adamın aklından şüphe ederim </font></td></tr></table><br></center> Ben de iş olsun diye 500 TL fazla verecek senin gibilerin aklından şüphe ederim.

1 puan
MO
MK Okuru

bimden ps4 alıcak adamın aklından şüphe ederim

0 puan
MO
MK Okuru

orijinal playstationmu ben ona bakarım :)

0 puan
L
levis61 Büyü Kâtibi

ben aldım arkadaşlar problem yok istanbul Anadolu yakasında yenidoğan semtinde bölge müdürü isteyen olursa söyle demişti buluruz demişti isteyen varsa numarasını yazarım ararsınız ?

0 puan
S
spiderh Simyacı

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>13.03.2014 15:12:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>12.03.2014 22:19:00 - spiderh demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>11.03.2014 19:52:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>sonuçta satın aldıgında faturası kesiyolar ve 2 yıl garantili oluyor. garatisiz ürün satamazlar zaten</font></td></tr></table><br></center> Arkadaş doğruyu söylemiş. Satılan her elektronik ürün otomatik olarak 2 yıl garanti kapsamındadır. Kanunları biraz karıştırın, dünyadan haberiniz olsun biraz.</font></td></tr></table><br></center> lakin sony distribütör garantisi olmazsa işler karışabilir. hakkını aramasını bilen adam gerekirse parasını bile geri alır ama kafam rahat olsun diyecekler gidip resmi sony garantili alsın.</font></td></tr></table><br></center> ŞOK'u bilmem ama BİM'in sıkıntı yarattığını görmedim bugüne kadar. Ama bu işin altına giren adam Sony Türkiye ile ya da başka bir şekilde bir anlaşma yapmıştır birileriyle. Eğer sorun çıkar ve tamir ettiremezse para iadesi yapar, olur biter. Ben BİM'in ürününün arkasında durmadığını görmedim bugüne kadar.

0 puan