Binlerce Nintendo Wii U Çalındı!

Mert Günhan 21.12.2012 - 11:06
Hırsızlar iki milyon dolar değerinde Nintendo Wii U oyun konsolu çaldılar.
Dün ABD'nin Seattle şehrinde, teknoloji dünyasını yakından ilgilendiren büyük bir hırsızlık olayı yaşandı. Bir grup hırsız, 2 milyon dolara yakın değeri olan tam 7.000 adet Nintendo Wii U oyun konsolu çaldı.

ABC'nin aktardığı bilgilere göre soygun, profesyonel işine benziyor. İki kamyonla Seattle Air Cargo deposuna yanaşan hırsızlar, içerisinde 7.000 adet Nintendo Wii U bulunan konteynırları, kamyonlara bağladılar ve uzaklaştılar.
 
Bölge polisi, suçluları bulmak için üzerinde McKinney yazan konteynırları ve Seattle Air Cargo yazan kamyonları arıyor. Aktarılan bilgilere göre hırsızlar, tam olarak ne yapacaklarını biliyorlardı. Bu yüzden içeriden birinin parmağı olabileceğinden de şüpheleniliyor.
 
Ayrıca 7.000 adet Nintendo Wii U oyun konsolunu saklamak kolay olmayacağından, hırsızların bu işten kolay kolay sıyrılamayacağı düşünülüyor. Hırsızların, eBay ya da Craiglist gibi 2. el alışveriş sitelerini kullanacağı düşünülüyor. Üstelik Nintendo Wii U'lar takip edilebilme özelliğine sahip. Bu da işlerini daha da zorlaştıracak.

Binlerce Nintendo Wii U Çalındı!
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Binlerce Nintendo Wii U Çalındı!
İlginizi Çekebilir