BioShock Infinite yapımcılarından yeni oyun

Can Furkan Gözütok 3.06.2014 - 12:03
Sürreal FPS deneyimi
Bioshock serisinini yapımcısı Irrational Games, bildiğiniz gibi şubat ayında kapatıldı. Kapatılışının ardından akıllarda beliren tek soru ise, Bioshock: Infinite gibi bir oyuna imza atan stüdyonun çalışanlarına neler olacağı idi.

Stüdyo kapandıktan sonra çalışanlardan bazıları Turbine Inc. ya da Blizzard gibi şirketlerde çalışmaya başladılar ancak Bioshock: Infinite'in yazarı Joe Fielder, kendi yolunu çizmeye karar verdi. Fielder, Irrational Games'de çalışan arkadaşlarıyla beraber, Day For Night Games isimli bağımsız bir stüdyo kurdu ve "sürreal" FPS, The Black Glove'u duyurdu.

The Black Glove, The Equinox isimli sürreal bir tiyatro salonunda geçecek. Tiyatro salonunun gerçek mi, hayal gücümüzü kullanarak yarattığımız halisünasyon mu yoksa farklı bir boyut mu olduğu bilinmemekte. Bürüneceğimiz karakter, kendini müzik, film yapımcılığı ve oyunculuk anlamında geliştirmek isteyen birisi.

Son olarak The Black Glove'un, haziran ayında Kickstarter kampanyası başlayacak ve bizlerin yardımlarıyla yapım hayatı şekillenecek.

BioShock Infinite yapımcılarından yeni oyun
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioShock Infinite yapımcılarından yeni oyun
İlginizi Çekebilir