BioShock'ın yenilenmiş sürümü MacOS için çıkacak

Furkan Güler 3.08.2017 - 17:14
Efsane oyun yenilenmiş sürümü ile bu sefer MacOS kullanıcıları için geliyor.
Hikayesi ile çıktığı dönemde oyuncuları mest eden BioShock, geride bıraktığımız sene yenilenmiş sürümü ile tekrar oyuncuların karşısına çıkmıştı. Rapture şehrini tamamen baştan aşağı yenileyen geliştirici ekip, oyunun yenilenmiş sürümünde oldukça güzel bir iş çıkarmıştı. 21 Ağustos 2007 tarihinde çıkan BioShock, yaklaşık 1 ay sonra onuncu yılını dolduracak.

Oyunun onuncu yaşına basmasının şerefine Irrational Games, BioShock'ın yenilenmiş sürümünü MacOS cihazlar için getirecek. 10 yıllık korku atmosferini MacOS oyuncuları için getirmelerinin kendilerini heyecanlandırdığını belirten Irrational Games, yenilenmiş sürümün hikayeyi daha iyi yansıttığına inanıyor.

BioShock'ın yenilenmiş sürümü MacOS için çıkacak
Romanlarının da oldukçe beğenildiği BioShock serisinin yenilenmiş sürümü hali hazırda Steam üzerinde PC oyuncuları için satılıyor. MacOS kullanıcıları, aynı şekilde oyunu Steam üzerinden, Feral Store'dan veya App Store üzerinden indirip oynayabilecekler. Oyunun sistem gereksinimleri şimdilik belli değil. Ancak Mac bilgisayarlar fabrika çıkışında stok kasa olarak satıldığından, geride kalan 2 jenerasyona ait Mac cihazların oyunu rahatlıkla çalıştırabileceğini söyleyebiliriz. Oyunun App Store fiyatı ise henüz belirlenmedi fakat tahminlere göre Irrational Games, Steam'de izlediği politikanın aynısını izleyecek.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2017 10:52
metal 2.0 desteklese bari....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2017 15:56
Efsane
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioShock'ın yenilenmiş sürümü MacOS için çıkacak
İlginizi Çekebilir