BioWare, Old Republic için yeni bir seçenek sunuyor

Hakan Bozdemir 1.08.2012 - 11:32
Bu sonbahar herkes uzaya çıkabilecek
BioWare MMO türündeki oyunu Star Wars: The Old Republic için bu sonbaharda Free-To-Play seçeneği ekleyeceğini duyurdu. Bu seçenek oyunculara sekiz Star Wars karakterine erişmeyi ve 50. seviyeye kadar yükselmeyi sağlayacak şekilde sınırlandırıldı. Sınırsız oyun erişimi, yeni ve yüksek seviyelerin bulunduğu oyun içeriği ve yeni birkaç özellik, bireysel alımlarda veya üyelik seçeneği şeklinde gerçekleşecek.

BioWare, Old Republic için yeni bir seçenek sunuyor
Artık bu oyunu iki farklı yolla oynamak mümkün olacak:
Abonelik: Bu yol oyuna ve oyundaki içeriklere sınırsız bir şekilde erişmek isteyen oyuncular için yapıldı. Abonelik alan oyuncular aylık olarak Cartel Coins alacak. Cartel Coins'ler oyundaki değerli eşyaları almaya ve eşyaları özelleştirmek için kullanılabilir.

Free-To-Play: İlk 50 seviye ücretsizdir, yeni içeriklere ve daha iyi oynama imkanı sağlayan özelliklere erişim sınırlandırılmıştır. Bazı sınırlandırmalar Cartel Coins'ler ile açılabilinecek.

Free-To-Play seçeneği bu sonbaharda eklenecek ve Star Wars: The Old Republic Auğustos ayında $14.99'dan satışa çıkacak. Ek olarak 1 aylık bedava abonelikte içeriyor.
Yorumlar 25
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 16:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioWare, Old Republic için yeni bir seçenek sunuyor
İlginizi Çekebilir