BioWare oyuncuyu 72 saat banladı!

Murat Halilbeyoğlu 12.03.2011 - 14:24
Oyuncunun EA hesabı kapatıldı!
Bir Dragon Age 2 oyuncusunun EA hesabı 72 saatliğine durduruldu ve oyuncunun bu süre içerisinde hiçbir EA PC oyunu oynamasına izin verilmedi.

Bildiğiniz gibi EA tarafından dağıtılan oyunları oynamak için bir EA hesabınızı olması gerekli. Oyuncunun bu cezaya mahkum edilme sebebi BioWare'in resmi mesajına yaptığı isyankar tavırlar.

RPS'ye göre Arno adında forum yazarı BioWare mesaj bölümüne "Siz ruhunuzu EA adlı şeytana mı sattınız?" diye yazınca işler çığırından çıktı.

BioWare oyuncuyu 72 saat banladı!
Elbette gerek EA gerekse BioWare bu yorumu fazla beğenmediğinden dolayı kullanıcının hesabını 72 saat boyunca kapattılar.

Forumda ayrıca Arno'ya hesabının neden durdurulduğuna dair bir açıklamada yapıldı. Açıklamada "Kuralları kırdığın zaman alacağın cezayı sen seçemezsin. İçlerinde kalıcı yasaklanmaların, EA hesabının kapatılması, sana verilmiş yetkileri kaybetmek gibi pek çok ceza açık bir şekilde daha önceden belirtilmişti. Bunların hepsi hesabı açarken kabul ettiğin kurallar içerisinde bulunuyor.

Hesabın durduruldu çünkü foruma uygunsuz mesajlar yazdın. Yazdığın mesajları bazı güvenlik gerekçeleri ile açıklamayacağız."

EA ise daha önceden forum yasaklamalarının oyunlara etki etmeyeceğini söylemişti, ancak belli ki bu olay istisna olarak görülmüş.
Yorumlar 86
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioWare oyuncuyu 72 saat banladı!
İlginizi Çekebilir