Erken erişimden çıkacak olan Conan Exiles, bir milyon kopya sattı

Hürkan Çalışkan 8.05.2018 - 18:52
Oyun erken erişimde başarılı olmuş gibi görünüyor.

Funcom tarafından geliştirilen, vahşi topraklarda geçen açık dünya hayatta kalma oyunu Conan Exiles bugün erken erişimden çıkıyor.

Barbar Conan bir milyon barajını geçti

Conan Exiles erken erişimden çıkmakla kalmadı, aynı zamanda tüm platformlar için büyük bir güncelleme de çıkardı. Oyunun dünyasına büyük yeni bölgeler eklendi ve erken erişimden çıkmak için hazır hale geldi. Ayrıca geliştirici Funcom, bugün itibariyle oyunun tam bir milyon kopya sattığını açıkladı.

Funcom açıklamasının devamında, Unreal Engine grafik motoru ile geliştirilen oyunun erken erişim döneminde, büyük değişimler, eklemeler ve iyileştirmeler gördüğünü belirtti. Oyun dünyasının büyüklüğünün ilk zamanlara göre iki katına çıktığını, oyuna yeni mekanikler, özellikler ve büyük miktarda yeni içerikler eklediklerini ifade etti.  Güncelleme ile oyuna yeni eklenen Volcano ve Swamp bölgeleri oyuncuların farklı stratejiler kurmasına yardımcı oluyor ve aynı zamanda canavarların saldırıp üssü yok etmeye çalıştığı ve savunma yapmanız gereken yeni Purge özelliği de oyuna dahil ediliyor.

Ayrıca tüm bu gelişmeleri ve oyunun erken erişimden çıkmasını kutlamak isteyen geliştirici Funcom, aşağıda izleyebileceğiniz videoyu yayınladı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir milyon satan Conan Exiles, bugün erken erişimden çıkıyor
İlginizi Çekebilir