Black Desert Online'ın mobil sürümünden yeni video geldi

Furkan Güler 10.11.2017 - 10:35
Oyun mobilde de oldukça güzel gözüküyor.

Black Desert Online yakın zamanda ülkemizde de oyuncuların karşısına çıkarak sahip olduğu topluluğu büyütmek için elinden geleni yapıyor. Ancak oyunun masaüstü sürümünün yanında bir de mobil sürümü geliştirilmekte. Geride bıraktığımız Ağustos ayında ortaya çıkan oyun ile alakalı karakter oluşturma ekranına dair yeni bir video paylaşıldı. Ayrıca geliştirici ekip Pearl Abyss, 23 Kasım 2017 tarihinde basına özel bir sunum yaparak oyun hakkında daha fazla detaylı bilgi vereceğini açıkladı.

Black Desert Online oyununun mobil sürümünde karakterler nasıl oluşturuluyor?

Karakter ekranına ait yayınlanan videoya baktığımızda oyunun mobil sürümünün, masaüstü sürümüne oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Diğer MMORPG oyunlarından farklı olarak oldukça hızlı bir yapıya ve kombo sistemine sahip olan Black Desert Online'ın Mobil sürümünün Türkiye'de ne zaman çıkacağı henüz belli değil. 

Mobil sürümde de beceri efektlerini ve animasyonlarını oldukça güzel yapan geliştirici ekip, bakalım mobil sürümde nasıl içerikler ile karşımıza çıkacaklar? Diğer bir yandan oyun muhtemelen her telefonda çalışamayacak. Grafiksel olarak diğer mobil oyunlara göre üstün olan Black Desert Online'ın mobil sürümü için iyi işlemciye sahip olan bir telefona ihtiyacınız var.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Desert Online'ın mobil sürümünden yeni video geldi
İlginizi Çekebilir