Black Ops videosundaki 7 gizem

Black Ops videosundaki 7 gizem

Özgür Yıldız
Özgür Yıldız 11.08.2010 - 14:36
Call of Duty: Black Ops videosu bize ne anlatıyor?

Black Ops'un çoklu oyuncu modunun videosu geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Peki bu videoda gözden kaçırdığımız neler var?

Bakalım video bize çoklu oyuncu modunda neler olacağıyla ilgili ne tür küçük ipuçları veriyor.

-Klan ismi silahlarımızda (1:01)

Silahın üzerine baktığımızda takım arkadaşımız MatTKS yi görürken, silahımızda TMKS harflerini görebiliyoruz. Bu belki de silahın adıdır ama büyük ihtimalle klan isimleri silahlarımızda olacak.

-Callsign'ların başlıkları yok (0:10)

Callsign'ların başlıkları olmaması bir işaret olabilir. Belki de başlıkları kendimiz ekleyebileceğiz.

-BGM-71 TOW Fly By Wire Missile (1:09)

Videoda görülen bu yeni füze, bir koridordan ateşleniyor, camı kırıyor ve sniper'ı öldürüyor.

-AH-1 Cobra Gunship (0:51)

1968'de geçen bir bölüm için tek bir aday var. O da AH-1 Cobra Gunship. Bu helikopterler Vietnam savaşında, Vietkong'a karşı kullanılmıştı.

-Kullanıcı tarafından yapılabilen amblemler (0:40)

Infinity Ward'ın amblemlerinden farklı gözüken bu yeni amblemler, bir ihtimal kullanıcıların kendiler tarafından yaratılabilecek.

-Hareket takip eden mayınlar (1:05)

Sniper, TOW tarafından öldürülmeden önce mini-map'a bakın. Sonara benzeyen bir dalga göreceksiniz. Henüz ne olduğu tam belli değil ama bu bir bomba ya da mayın olabilir.

-CH-47 Care Package Drop (0:35)

Artık yardım paketlerimizi Chinook'lar (CH-47) getirecek. Etrafta daha uzun duruyor ve daha alçaktan uçuyorlar. Belki de artık vurulabilecekler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2021 10:50
Kalan Karakter : 300 Gönder
İlginizi Çekebilir

Adblocker bulundu! Lütfen mesajımızı okuyun.

Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik.

Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz!

Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.

Lütfen merlininkazani.com adresini reklam engelleme beyaz listenize ekleyin veya reklam engelleme yazılımınızı devre dışı bırakın.

×