"PS3 ve Xbox versiyonları için yayınlanan son hotfix'ten dolayı bazı oyuncuların yürüme hızlarında ufak problemler meydana gelmişti ve hızları düşmüştü. Ancak artık her şey normale döndü" şeklinde açıklama getiren Treayarch'tan Josh Olin, Twitter'da yazdığı mesajda sorunun giderildiğini ve oyuncuların oyunu baştan başlattıktan sonra herşeyin normal şekilde devam deceğini belirtti.

Çoklu oyuncu tasarımcısı David Vonderhaar da "Xbox halen yavaşmış gibi geliyorsa versiyon numaranızın 52.33.43.6 olduğundan emin olun. Eğer değilse tekrardan reboot işlemi yapın" diye ekliyor.
Yorumlar (6)
abi ebnim pc den lack ops oynarken klavyem kendi kafasına göre gidiyor black ops dayken esc ye basıyorum kgörev yöneticisi açılıyor ne yapmalıyım
abi black ops 1 multiplayerde yürüme sorunu var lütfen bilen varsa bana yardım etsin :)
Bence oyun şu ana kadarki serilerini aşmış,artık daha farklı gelişmiş bir tarz yaratmış sıngle play de oyun kısıtlanmamış fakat sürekli bir koşturmaca var ben tam olarak sıcak temas zevki alamadım acelesi çok bir oyun.Yeni başlayanlar için iyi bir deneyim var bu garanti arkadaşlar.
Lag problemini de halletseler. Bazen oynanmıyor bu oyun ya...
amma problemi var ya 1 milkyar dolar lık satış yaptık diye övünürler
Bu oyunda amma sorunlu çıktı ya kısacık zamana koca oyunu sıkıştırmaya çalışırlarsa böyle tamamlanmamış şekilde sunmak zorunda kalırlar millete işte. Oyunu sattılar parayı kazandılar tabi onlar için sorun yok. Treyarch yapmasın artık şu oyunu ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.