Black Panther 2: Michael B.Jordan, Killmonger olarak geri dönebilir

Merlinin Kazanı 28.01.2021 - 21:10
Creed'in yıldızı Michael B. Jordan, MCU'nun Black Panther 2 filminde yer almak istediğini belirtti. Oyuncu, MCU filminde çalıştığı zamanın çok değerli olduğunu açıkladı.

People Magazine ile gerçekleştirdiği bir röportajda yaptığı Creed filminin de yıldızı olan Michael B. Jordan, yakında çıkacak olan Kara Panter devam filminde, kötü adam Erik Killmonger olarak geri dönme olasılığını ele aldı. Oyuncu, bu filmde çalıştığı zamanın çok değerli olduğunu açıkladı. Jordan, "Bu, birçok bariz nedenden ötürü (Chadwick Boseman'ın ölümü) kalbime çok çok yakın ve değerli olan bir şey. Bana yakın birini kaybetmekle gerçekten zor bir yıl geçirdim. Bunun bu franchise için anlamı ise yıkıcı olması." dedi.

Black Panther 2: Michael B.Jordan, Killmonger olarak geri dönebilir

Jordan, fırsat verilirse, Kara Panter evrenine geri dönmeye her zaman açık olduğunu kabul etti. Sevdiği dünyada oynamayı ve sevdiği bir karakterde olmayı istediğini belirten yıldız, "Orada bir aile yarattık. O dünyada tekrar olabilmek, bence her zaman masada olacak bir şey." dedi.

Black Panther 2: Michael B.Jordan, Killmonger olarak geri dönebilir

Yaklaşan devam filmi kısa süre önce 2022 çıkış tarihine geri çekildi.  8 Temmuz 2022'de sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor. Daha önce Marvel Studios'un bu Temmuz'da çekimlere başlamayı hedeflediği bildirilmişti. Marvel'in tepe isimlerinden Kevin Feige, Chadwick Boseman'ın T'Challa'sının Black Panther 2'de olmayacağını resmen doğruladı. Bilindiği üzere yeni sinema teknolojileri ile taranan yüzler, 3B olarak başka oyuncuların yüzlerine eklenebiliyor. Bu teknolojinin en son örneğini Ziraat Bankası'nın Kemal Sunal reklamında görmüştük.

Kara Panter Filminin Konusu

Kara Panter, Wakanda Kralı babasının ölümünden sonra, tahta geçmek ve kral olarak hak ettiği yeri almak için izole edilmiş, teknolojik olarak gelişmiş Afrika ulusuna geri dönen T'Challa'nın (Boseman) hikayesini konu alıyor. Güçlü bir düşman ortaya çıktığında, T'Challa'nın kral ve Kara Panter olarak cesareti, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini riske atan zorlu bir çatışmanın içine çekilir. İhanet ve tehlikeyle karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam tarzlarını güvence altına almak için müttefiklerini bir araya getirmeli ve Kara Panter'in tüm gücünü serbest bırakmalıdır.

Filmde Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Oscar ödüllü Lupita Nyong'o ve Forest Whitaker, Danai Gurira, Oscar adayları Daniel Kaluuya ve Angela Bassett başrolde yer alıyor. Aynı zamanda Martin Freeman, Letitia Wright, Winston Duke ve Andy Serkis de (Gollum'a ses ve animasyonları ile hayat verdi) filmde yer alıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2021 03:49
Nasıl döndürecekler ki? Ölmedi mi bu filmde?
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2022 23:13
Sanırım şu moon knight olayı olucak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther 2: Michael B.Jordan, Killmonger olarak geri dönebilir
İlginizi Çekebilir