Blitz Brigade (Mobil İnceleme)

Hakan Bozdemir 6.08.2013 - 17:37
Mobil platformda farklı bir savaş deneyimi
Mobil platformda farklı bir oyun arayışı içinde olanlar için güzel bir seçenek daha.

Gameloft'un mobil cihazlar üzerindeki yapımlarına eklenen yeni isim olan Blitz Brigade 2 Android ve iOS üzerindeki oyunlardan sıkılıp farklı bir şeyler denemek isteyenler için mükemmel bir fırsat diyebilirim. Blitz Brigade'i geliştiren ekip Gameloft olunca da işler değişiyor tabii ki.

Blitz Brigade (Mobil İnceleme)


Takım olarak savaşın!

Ücretsiz olarak Android’e ve iOS’a çıkışını yapmış olan ve Gameloft'un geliştirmiş olduğu Blitz Brigade ile çevrimiçi olarak diğer oyuncularla mücadele edebiliyorsunuz. FPS türünde olan ve Team Fortress’a benzerliği ile dikkat çeken Blitz Brigade bizlere 12 kişiye kadar savaşma imkanı sunuyor. Oyunda 5 adet sınıf bulunuyor ve oynadığınız sınıfa göre seviye alıp, silahlar açıyorsunuz.

Takım olarak savaştığımız Blitz Brigade’de şimdilik iki çeşit mod bulunuyor: Domination ve Deathmatch. Oyuncular isterse Axis tarafında savaşıyor, isterse de Allies tarafında. Oyuna giriş yaptıktan sonra ilk maçımı Deathmatch modunda yaptım. Kontrollere alışmak, daha önce hiç mobil platformda FPS oynamamış oyuncular için biraz zor gelebilir fakat çabucak öğrenilebilinecek bir şey. Telefonu hareket ettirerek bakış açınızı, sol taraftan yürüyüşünüzü ve koşunuzu, sağdan ateş etme ve nişan alma olaylarını kontrol edebiliyorsunuz. Ben bunları bildiğimden ve alışkın olduğumdan dolayı rahatça oynayabildim.

Blitz Brigade (Mobil İnceleme)
Yüzlerce silah bulunuyor!
Oyunda otomatik nişan alma özelliği de bulunuyor yani, düşmana yakın bir yere nişan aldığınızda otomatik olarak hedefiniz düşmana dönüyor. Hassaslık ayarını da ayarladıktan sonra hiçbir sorununuz kalmayacaktır. Bağlantı akışı hızlı bir şekilde sağlanıyor ve oyun sorunsuz çalışıyor fakat arada sırada takılmalar da olabiliyor. Multiplayer’ın haricinde 120 adet olan tek kişilik bölümleri de oynayabiliyorsunuz. Gayet zevkli bir oyun olmuş diyebilirim çünkü içerisinde pek çok seçenek mevcut. Farklı farklı silahlar kullanmakta oynarken ayrı bir zevk veriyor.

Ayrıca tank, helikopter, jip gibi araçlar kullanabiliyorsunuz. Bu araçlar ile birlikte düşmanları avlamak daha da kolaylaşıyor. 100’den fazla silahın bulunduğu Blitz Brigade mobil platformda farklı bir oyun arayanlar için ideal bir seçim. iOS ve Android üzerinde ücretsiz olarak sunuluyor.

İsteyen herkes bedavaya indirip oynayabiliyor.
Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2017 09:47
bana biri örnek isim söylesin aklıma gelen bütün isimleri yazdım hiçbiri olmadı please help mee
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2016 17:00
OO2 yıl önce bu oyunda herkes adaletli idi ne parası para yatirsaniz bile birşey değişmiyordu herkes adaletli idi şimdi samurayı oldursem olduremiyorum kaç kurşun ile bile halla aynı can silahları bile ultra güç bu oyunun yeni mantığı şu para yatırana ve vip olanın canı sınırsız ve küçük bir kurşu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2016 14:28
oyunu yeni keşfettim süper ama silah değiştirmeyi hala öğrenemedim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2016 08:38
Oyun sadece wifi ile mi çalışıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2015 21:01
58 lwl çarı var soru sorıcakanıxz sorabiliriniz bütün karekterker açık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blitz Brigade (Mobil İnceleme)
İlginizi Çekebilir