Blizzard’dan yeni MMO

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Blizzard’dan yeni MMO


Çoktan beridir Blizzard’ın yeni Massive Multiplayer Online oyunun nasıl bir şey olacağına dair bir sürü dedikodu yapılıyor. Blizzard’ın müdürü Paul Sams, WoW: Wrath of the Lich King’in İngiltere’deki satış startı için yaptığı ziyaretiyle ateşi iyice körükleyip merak uyandırmaya devam etti.

Tahmin edeceğiniz üzere somut ipuçlarının esamesi okunmayan konuşmasında Sams, videogaming247.com’a şu anki geliştirme safhasına dair birkaç bilgi paylaştı. “Görüntüsü ve oynanış hissi itibariyle yeni nesile adım atacak yepyeni ve çok farklı bir şey yapmak istiyoruz.” diyen yetkilinin bu yoruma çok müsait ifadesinin forumları hallaç pamuğuna çevireceğine eminiz.

Oyunun hakkında tartışmak için çok vakit olacak gibi görünüyor. Zira konuşmanın devamında “henüz çok başta, geliştirmenin ilk yarısındayız. Temelden farklı bir oyun yaptığımızda bu oldukça yavaş ilerler. Ekibimiz, oyunun nasıl görüneceğinin ve nasıl bir his vereceğinin üzerinde çalışıyor. Geliştirmenin ikinci yarısıysa daha basit geçer.” açıklaması yer alıyor. Oyuna dair ne zaman bir şeyler görebiliriz sorusuna Blizzard’lı adamımız tabiî ki cevap vermemiş. Bu da takımının önünde daha yığınla iş olduğu manasına geliyor.

KAYNAK
Blizzard’dan yeni MMO
gamestar.de

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 22:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard’dan yeni MMO
İlginizi Çekebilir