Mevcut oyunlarının yanı sıra sahne şovlarıyla da ön plana çıkan firmanın standının hınca hınç doluydu. Biz de çekim yapmakta zorlandığımız bu alanda Blizzard standında neler olduğunu değerlendirdik.
Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik.
Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz!
Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.
Lütfen merlininkazani.com adresini reklam engelleme beyaz listenize ekleyin veya reklam engelleme yazılımınızı devre dışı bırakın.
-----------------------------------------------------------Prophet Velen, Argus'a dönüş yapanlar arasında.