Blizzard, sıkça karşılaştığı soruya sonunda hayır demeyi başardı

Mehmet Atilla Turan 12.02.2018 - 20:49
"Bu oyun da Nintendo Switch'e gelsin." artık yeni trend olmaya başladı.

Nintendo Switch çıktığından beri sürekli tekrarlanan soru "Nintendo Switch'e de gelecek mi?" sürekli oyuncular tarafından kullanılıyor. Özellikle yeni ve birkaç sene önce çıkmış oyunların konsola uyarlanmasını isteyen oyuncular, bazen beklenmedik yapımcılara başvurup bu soruyu sorabiliyor. En yakın örneği ise Blizzard tarafından Hearthstone'nun Nintendo Switch'e getirip getirmeyeceği oldu.

"Böyle bir planımız yok."

Geçtiğimiz günlerde Hearthstone'un ekibinde bulunan Dean Ayala ile yapılan röportajda sorulan bir soru dikkat çekti. Twitter ve Facebook gibi sosyal medyalarda gezen Hearthstone'un Switch versiyonu söylentileri, Ayala'ya soruldu. Tam ve kesin bir cevap olarak ise "Hayır, böyle bir planımız yok." cevabı alındı. Daha öncesinde BlizzCon'da da böyle bir konu hakkında konuşulmuştu. Oyun dizayn departmanında çalışan Peter Whalen, "İnsanlar bir gün içerisinde oyunun Nintendo Switch'e uyarlanma kararını veremezler bu çok çaba sarf ettiren bir durum." cevabını vermişti.

Daha öncesinde ise aynı durum, Gears for Breakfast adlı yapımcının A Hat in Time oyununda olmuştu. Her ne kadar konsolun temasına uyan ve yakışan bir oyun olsa da, Gears of Breakfast, oyunu Nintendo Switch'e uyarlamadı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2018 02:23
Japonya iş gücü kayıplarına yol açabileceği endişesi ile WoW ve pek çok mmorpg yi yasaklamış. Blizzard da Nintendo'ya para kazandırmak istemiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2018 23:47
sevmiyorum bu blizzardı ama doğru demiş switch tam bir popülizm canavarı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard, Hearthstone'u Nintendo Switch için uyarlamayacak
İlginizi Çekebilir