Blizzard, Overwatch’a daha saf karakterler geleceğini belirtti

Hürkan Çalışkan 25.04.2018 - 15:45
Geliştirici yeniliklere devam ediyor.

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen Overwatch, oyuncular arasında popülaritesini korumaya devam ediyor.Tabii gözler sürekli oyunun üzerinde olduğundan, oyun içeriğinin yenilenmesi mecburi bir hal alıyor. Bildiğiniz gibi Overwatch’ta son zamanlarda birkaç melez karakterin tanıtımını görüyoruz. Örnek olarak ise oyuna son zamanlarda  dahil olan karakter Brigitte gösterilebilir. Ancak Blizzard,  gelecekte daha fazla saf karakterler göreceğimizi belirtti.

İlerde çeşitli kahramanlar göreceğiz

Overwatch’ın öncü tasarımcılarından Geoff Goodman ile yapılan röportajda, son gelen karakterlere rağmen, ekibin sadece melez karakterlere odaklanmadığını belirtti. Oyuncuların oynamak isteyeceği bir çok farklı karaktere sahip olmak istediklerini belirten tasarımcı, bunun bazen Brigitte, Zenyatta ve Roadhog gibi melez kahramanlar,  bazen de Mercy, Reinhardt veya McCree gibi daha saf kahramanlar olabileceği anlamına geldiğini belirtti. Bundan sonra da daha fazla saf ve melez karakterler göreceğimizi sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz zamanlarda Symmetra karakterinin yenileme çalışmaları ile destek kahramanı olmaktan çıkıp, savunma kahramanına dönüştürüldüğü bilgileri gelmişti. Goodman bu konu ile ilgili, güncellenen oyunda bazı karakterlerin de güncellenmesi gerektiğini belirtti. Örnek olarak Symmetra karakterinin iyileşemeyen tek destek olduğunu belirten Goodman, altı kişilik takımda yer bulabilmesi için destek rolünü üstlenebilmesi ya da savunma rolünde olmasının iyi bir fikir olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MonoLog
MonoLog 25.04.2018 16:32
Gelsin gelsin zaten dengesi çok bozuk bir halde değil şuan partilerin.. Veeee inanılmaz keyif veriyor..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard, Overwatch’a daha saf karakterler geleceğini belirtti
İlginizi Çekebilir