Blizzard, Overwatch'un beklenen yeni güncellemesini yayınlandı

Hürkan Çalışkan 12.04.2018 - 10:08
Beklenen güncelleme oynanabilir durumda. Ancak güncellemenin detaylarını merak ediyorsanız sizi buraya alalım.

Overwatch'un beklenen en son güncellemesi nihayet geldi. Oyun dünyasının en çok satan oyunlarından olan Overwatch’ta güncelleme ile yeni dönemsel etkinlikler de başlıyor. Öncelikle içlerinden yeni efsanevi kostümler çıkan kutular için hazır olun. Güncelleme ile Hanzo, Moira, Winston, Mei, Reaper, Doomfist, Lucio ve Sombra karakterleri yeni görünümlere kavuşuyor. Ayrıca etkinliklerin başlaması ile 60 kozmetik ürünü oyuna eklenecek. Bunların arasında çeşitli introlar, spreyler,duygular ve daha fazlası bulunuyor.

Overwatch'un yeni güncellemesi oyuncuların beğenisine sunuldu

Güncellemenin diğer önemli kısmı ise Retribution görevinin gelmesi olmuş durumda. Blackwatch görevi ile oyun bizi hikayede 8 yıl öncesine geri götürüyor. Burada yüksek rütbeli Talon güçlerine karşı savaşıyoruz. Ayrıca bu sene karşımıza çıkan PvE görevinde, bizlere dört oyuncu ile Co-op oynama deneyimini sunulacak. Burada kullanabileceğimiz karakterler Genji, McCree, Moira ve Reyes olarak belirlenmiş. Ayrıca tüm kahramanlar modunda istediğiniz karakterle oynayabileceksiniz. Aynı zamanda güncelleme ile yeni bir Venedik haritası geliyor. PvP versiyonunda ise yeni bir escort haritası mevcut olacak.

Ancak elinizi çabuk tutmalısınız çünkü görevler, bazı kozmetik ürünler ve PvE modu 30 Nisan’dan sonra ulaşılamaz olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard, Overwatch'un beklenen yeni güncellemesini yayınlandı
İlginizi Çekebilir