Blizzard, yeni duyurusu için yine gizemli bir yol izliyor

Hakan Hervenik 2.03.2018 - 15:06
Sizde aslında belli olan şeyi anladınız mı?

İş gizemli ipuçları ile hayranları çileden çıkartmaya gelince, Blizzard'ın üzerine yoktur. Yıllardır gizli gizli ipuçları ile hayranlarını çıldırtan Blizzard, aslında bildiğimiz bir şeyi yine gizemli bir gönderme ile bize anlatmaya çalışıyor. Resmi Twitter hesabında Diablo'nun kafasının yer aldığı bir gece lambasını prize takan ve altındaki açma kapama düğmesi ile oynayan Blizzard, bize aslında Diablo 3'ün Nintendo Switch'e geleceğini anlatmaya çalışıyor. Geçtiğimiz hafta sızan bu bilgiyi zaten haber olarak sitemizde yayınlamıştık.

Blizzard, yeni duyurusu için gizemli bir yok izliyor

İngilizce'de bu tarz lambaların açma kapama düğmelerine "Switch" denildiğini, bilmeyenler için söyleyelim. Kısacası Blizzard, Switch ve Diablo'yu bir araya getirerek bize oyunun haberini veriyor. Tabi ki bu henüz resmi bir duyuru değil ve geçmişte Blizzard'ın beklentilerden çok farklı bir duyuru yaptığı zamanlar da olmuştu. Şimdilik Diablo 3'ün Nintendo Switch'e geleceğini düşünmekte fayda var. Oyunu, Switch platformunda oynamak bir hayli eğlenceli olacak. Konsollarda hali hazırda yer alan Diablo 3, her geçen gün kütüphanesini daha da büyüten Nintendo Switch için güzel bir ek olacak.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2018 14:00
diablo 3'ü severek oynayan birisi olarak diyebilirim ki ek paket gelmezse işi bitti artık. Son iki sezondur oynamadım oyunu. Artık karakter paketi de kurtarmaz. Ya Diablo 4 ya da RoS kalitesinde exp.
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 4.03.2018 02:22
Diablo 3 ün senaryosunu bitirdikden sonra kenara attık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
grsl
grsl 2.03.2018 16:57
diablo 3 grafiksel olarak güzel hoş içerik olarak tam bir rezaletti maksimum 1-2 haftalık bir gameplay var end game olayı çok kötüydü ve wow aldıkları set özellikleri mevzuları çok gereksizdi paragona denecek hiç bir şey yok bile sezon 12 den öncesi bence çokta iyi değildi set set ayırıp action rpg oyununda meta oluşturdular insanlar istedikleri buildleri verimli şekilde kullanamadı blizzard akıllanım s12 bıraktı her sete buff geldi bazı karakterlerde setin 1 parçası eksik dahi olsa milyonlarca damage fark yaratıyor aşırı absürd zaten blizzard diablonun geri dönüşünü pek beğenmiş görünmüyordu diablo 2 tarzı bir oyun çıkartmalıydılar bence 4.oyunda casual bir oyun olarak gelirse bu arpg oyuncularını çok ciddi şekilde hüsrana uğratacaktır ve blizzard zaten çok uzun sürede çıkardığı oyunu dahada uzun sürüler çıkartmayı bırakabilir zaten çok az maliyetle yapılan çok getiri olan oyunlara yönelmeye başladı heartstone overwatch gibi bu modeli iyice benimseyim bu yolda gidebilir ve piyasa da arpg açlığı yaşanırsa ve orada bir boşluk görürse 5 oyun anca çıkar 4 başarılı olamazsa gelecek günlerde bunları iyi bir şekilde göreceğiz blizzcon da bu sene duyurulmasını bekleyen oyuncular var umarım doğrudur ve çıkar
Odoakr
Odoakr 3.03.2018 13:17
Yemin ediyorum 6 yaşındaki yeğenim bile derdini daha güzel anlatıyor! Arkadaşın yaşadığı yerde imla kuralları diye bir şey yok herhalde!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2018 10:34
Ayrıca meta' da ne varsa onu kasmadım, seismic slam build uydurdum kendime, 1100 paragon ile grift 96'yım ve öyle böyle ilerleyebiliyorsun. Beğenmeyenler poe'a hadi bakem. ;) Olağanüstü gameplay, vuruş hişşi, atmosfer ve animasyonları ile sizi bekler poe djdjdjjdjdjd.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2018 10:31
Biri de üşenmemiş uzun uzun döşemiş te allaam...Herkes mıymıy, herkes negatif, herkes bi ski beğenmeme modunda, herkes sürekli şikayetçi. Valla uzun bir aradan sonra tekrar döndüm, 4K ekranda misssler gibi de oynatıyor kendini, 500 saat olmuş 2 ayda yine. Blizz büyüksün aga. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard, yeni duyurusu için yine gizemli bir yol izliyor
İlginizi Çekebilir