Blizzard'dan dövüş oyunu geliyor!

Özgür Yıldız 1.04.2014 - 10:33
Bugünün tarihini unutanlara gelsin.
"Bu adamlar Warlords of Draenor'la, yeni Starcraft ek paketiyle, Project Titan'la uğraşmıyorlar mıydı?" dediğinizi duyar gibiyiz. Uğraşıyorlar uğraşmasına ama arada bir de böyle şeyler de çıkıyor Blizzard'dan.



Bugün yapılan açıklamayla birlikte Blizzard, dövüş oyunu Blizzard Outcasts: Vengeance of the Vanquished'i kamuoyuna duyurdu. Oyun, İngilizce bilenlerinizin isminden de anlaşılacağı gibi (Blizzard Dışlananları: Ortadan kaybolanların intikamı), Blizzard oyunlarında bir şekilde ölenleri ortaya çıkarıyor.

Tam bir dövüş oyunu olan Outcasts'te Kael'thas'tan tutun, Treasure Goblin, Battlecruiser ve Arcturus Mengsk gibi birçok yitik karakteri barındırıyor.

Blizzard'dan dövüş oyunu geliyor!
Blizzard evreninden mekanlarda yaptığımız dövüşlerde, her karakterin de özel hareketleri bulunuyor. Ayrıca belirtilene göre oyunla birlikte sunulan "Blizzard Outcasts Fight Stick", oyunu kolay oynamanızı sağlıyor. Bu kontrol cihazında dikenli bir joystik, 32 tuş ve oyun içi alımlarınızı kolaylaştırmak için kredi kartı yuvası bulunuyor.

Blizzard'dan dövüş oyunu geliyor!
Eğer buraya kadar haberimizi ciddiyetle okuduysanız, bugünün tarihine göz atmanızı diliyor ve 1 Nisan'ınızı kutluyoruz. Blizzard'a da bu geleneği bozmadıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 20:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard'dan dövüş oyunu geliyor!
İlginizi Çekebilir