Blizzard'dan World of StarCraft açıklaması

Murat Halilbeyoğlu 21.01.2011 - 12:46
"Siz bizi yanlış anladınız!"
Dünkü World of Stracraft haberi üzerine dünyadaki oyucu kamuoyundan oldukça büyük tepki toplayan Blizzard hemen bir açıklama yaptı.

Firma, modun geliştiricisi Ryan Winzen'ın yaptığı World of Stracraft oyununu hiçbir şekilde engellemek niyetlerinde olmadığını belirtti.

Blizzard'dan World of StarCraft açıklaması
"StarCraft II editörünü kullanarak bu şekilde yaratıcılığını göstermeye çalışan oyuncularımızın hiçbir şekilde çalışmalarını durdurmaya çalışmak veya cesaretlerini kırmak gibi bir niyetimiz yok" diyen firma açıklamasına şöyle devam etti

"Her zaman olduğu gibi farklı haritalar veya modlar tasarlayan tüm oyuncularımıza elimizden geldiğince destek veriyoruz ve bu tarz gelişmeleri görmek için sabırsızlanıyoruz. O kadar ki bay Winzen'ı kampüsümüze davet ederek geliştirme takımımız ile tanıştırmak istiyoruz."

Blizzard buradan yola çıkarak Ryan Winzen'a bir iş teklifi de bulunabilir mi diye düşünenler, dün RiotGames'in kendisine çoktan bir iş teklifinde bulunduğunu hatırlasınlar. Ancak elbette bir yanda Blizzard diğer yanda RiotGames. Hmm çok zor bir seçim olmasa gerek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 08:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard'dan World of StarCraft açıklaması
İlginizi Çekebilir