Bluestacks programı ile bilgisayarda Guns of Glory oynuyoruz

Ersin Kılıç 17.03.2018 - 12:55
Guns of Glory nasıl bir oyun?

Guns of Glory kendi ordunuzu kurabileceğiniz ve arkadaşlarınız ile birlikte klan kurarak başka oyunculara karşı mücadele edebileceğiniz bir oyun. Mobil platformunda son dönemin popüler oyun tarzı olan strateji ve savaş mekaniğini birleştiren oyuna Bluestacks ile bilgisayar üzerinden göz atıyoruz.

Bluestacks ile Guns of Glory oynadık

Oyunu indirmek için: https://www.bluestacks.com/tr/apps/strategy/guns-glory-on-pc.html?utm_campaign=afr2b-2bce90345bd8dd9b2bb30364b1332eec-com.diandian.gog-tr

Bluestacks Hakkında

Mobil oyunların gelişmesi ile birlikte oyun sektörünün seyri de tabi ki değişmeye başladı. Birçok önemli firmanın artık mobil oyunları ana odağı yaptığını, bazı firmaların da bu tarafa doğru kaydığını görüyoruz. Hal böyle olunca Android gibi platformlara da çok daha fazla oyun çıkmaya başladı. Üstelik bu oyunlar hem oynanış hem de grafiksel açıdan her geçen gün gelişmeye devam ediyor.

Tabi mobil platformda bu kadar çok oyun çıkması ile birlikte ufak ekranlarda oyun oynamak ya da batarya problemlerinden dolayı oyun oynamak da zorlaşabiliyor. Peki Android platformuna çıkan favori oyunlarınızı bilgisayarınızda oynamak ister miydiniz? 

İşte BlueStacks isimli program tam da bu noktada devreye giriyor ve Android oyunlarınızı bilgisayarınızda oynamanıza olanak sağlıyor. Basit bir kurulum aşamasından sonra Google Play Store hesabınız ile programa giriş yapıyor ve tıpkı mobil platformda olduğu gibi dilediğiniz oyunu bilgisayarınıza indirip oynayabiliyorsunuz. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
durates
durates 17.03.2018 19:19
bu oyun içi satın alma olayı oyunun tadını tamamen kaçırıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bluestacks programı ile bilgisayarda Guns of Glory oynuyoruz
İlginizi Çekebilir