Bluestacks programı ile bilgisayarda WWE Champions oynadık!

Ersin Kılıç 21.03.2018 - 14:51
WWE Champions nasıl bir oyun?

WWE Champions Puzzle, alıştığımız Amerikan Güreşi oyunlarına farklı bir pencereden bakmaya çalışıyor ve bu türü puzzle türü ile bir araya getiriyor. Yaptığınız kombolar ve dizilimler ile karakterinizin atağa geçmesini sağladığınız oyun, her iki türü de eğlenceli bir şekilde bir araya getirmiş.

Bluestacks ile bilgisayarda WWE Champions oynadık!

Oyunu indirmek için: https://www.bluestacks.com/campaigns/com.scopely.whiplash-tr.html?utm_campaign=afr2b-2bce90345bd8dd9b2bb30364b1332eec-com.scopely.whiplash-tr

Bluestacks Hakkında

Mobil oyunların gelişmesi ile birlikte oyun sektörünün seyri de tabi ki değişmeye başladı. Birçok önemli firmanın artık mobil oyunları ana odağı yaptığını, bazı firmaların da bu tarafa doğru kaydığını görüyoruz. Hal böyle olunca Android gibi platformlara da çok daha fazla oyun çıkmaya başladı. Üstelik bu oyunlar hem oynanış hem de grafiksel açıdan her geçen gün gelişmeye devam ediyor.

Tabi mobil platformda bu kadar çok oyun çıkması ile birlikte ufak ekranlarda oyun oynamak ya da batarya problemlerinden dolayı oyun oynamak da zorlaşabiliyor. Peki Android platformuna çıkan favori oyunlarınızı bilgisayarınızda oynamak ister miydiniz? 

İşte BlueStacks isimli program tam da bu noktada devreye giriyor ve Android oyunlarınızı bilgisayarınızda oynamanıza olanak sağlıyor. Basit bir kurulum aşamasından sonra Google Play Store hesabınız ile programa giriş yapıyor ve tıpkı mobil platformda olduğu gibi dilediğiniz oyunu bilgisayarınıza indirip oynayabiliyorsunuz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bluestacks programı ile bilgisayarda WWE Champions oynadık!
İlginizi Çekebilir