Bombshell'in yeni fragmanı yayımlandı

İsmet Ergül 18.01.2016 - 10:39
Rock and Roll'a hazırlanın
Interceptor Entertainment'ın geliştirdiği ve 3D Realms'in yayımcılığını üstlendiği Bombshell yakın bir tarihte bizlerle olacak. PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştirilen bu aksiyon rol yapma oyununun 29 Ocak'ta satışa sunulması bekleniyor. Shelly ''Bombshell' Harrison adlı karakterimiz bir bomba imha teknisyenidir ve yaşadığı olaylardan ötürü bir paralı askere dönüşür. Bizleri galaktik bir maceraya sürükleyecek olan Bombshell'de, uzaylı istilasına karşı savaşıp başkanı kurtarmaya çalışırken, oluşacak kıyameti de önlemeye çalışıyoruz.

Bombshell'in yeni fragmanı yayımlandı
Oyunun geliştiricileri Bombshell'in çıkışını kutlamak için yepyeni bir fragmanla karşımıza çıkıyorlar. Bol Rock'N Roll'lu bu fragman, oyunun sahip olduğu müziklerden sadece bir tanesi. İzometrik kameraya sahip olan Bombshell, ilk olarak yeni bir Duke Nukem oyunu olarak tasarlanmaya başlamış, ancak geliştirici ekibin yaşadığı problemlerden ötürü bu fikir değiştirilerek Bombshell'e dönüşmüş. Henüz fiyatı belli olmayan Bombshell'in Steam sayfası da hazır görünüyor. 29 Ocak'ı takvimimizde işaretledik ve Bombshell'in  kendimizi hazırladık!

Bombshell'in ağır gitar riffli, bol Rock'N Roll'lu fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 10:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2016 01:11
oyun bence hüsran günümüzde fallout 4 gibi atmosferik oyunların yanında indie bir oyun kalmış diablo 3 ü anımsattı duke nukem oyunu iyi olabilirdi ama bu oyun gibi olcaksa kalsın nedense bazı oyunların konsolları hedef aldığı bariz ingame menü lerden pazarlama stratejisinden
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bombshell'in yeni fragmanı yayımlandı
İlginizi Çekebilir