Böyle dostum olsun yüzbin milyon borcum olsun

Murat Halilbeyoğlu 5.11.2012 - 14:01
MK Okuru, en baba NPC'yi seçti
Geçtiğimiz hafta sizlere sunduğumuz ankette çok beğendiğiniz oyunlarda oynamadığınız ancak her zaman yanınızda olacağına ve sizi koruyacağına dair güvendiğiniz kişilerin bir listesini sunup içinden en çok hangisini beğendiğinizi sormuştuk.

NPC olarak adlandırılan bu dostlar bizlere bütün oyun boyunca yardım eden ve bazıları ile ciddi arkadaşlıklar edinebileceğimiz kişilerdi.

Böyle dostum olsun yüzbin milyon borcum olsun
Anketimize baktığımızda fazla şaşırmadan ilk sırada Activion'ın ünlü CoD serisinden alt başlık olan Modern Warfare'in ünlü yüzbaşısı Cpt. John Price'ı görüyoruz. Bu bıyıklı İngiliz askerinin dünyayı kurtarırken bizlere ettiği yardım sayesinde anketimizde %46'lık bir oy ile açık ara lider oluyor.

İkinci sırada ise %11'lik oran alan Morrigan mevcut. BioWare'in epik serisi Dragon Age'in ilk oyununda yanımızda olan ve daha sonrasında nereye gittiği meçhul büyücü kızımız elbette hepimizi etkiledi.

Üçüncü sırada ise %10'luk oy oranı ile Valve'ın artık üçüncüsünden umudu kesmek üzere olduğumuz oyunu Half-Life serisinden Alyx Vance mevcut.

Elbette burada olmasını istediğiniz ve göremediğiniz pek çok kişi vardır, misal Skyrim'den Lydia veya Batman'den Oracle gibi ancak siz de takdir edersiniz ki hepsini bir defada sizlere sunmak uzunca bir liste gerektirir. Dolayısı ile geri kalanları ilerleyen zamanda yeni bir liste ile sizlere sunarız. Hatta ardından iki listenin birincilerini karşılaştırırız.

O zamana kadar yeni anketimiz sizlerle.
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Böyle dostum olsun yüzbin milyon borcum olsun
İlginizi Çekebilir