Bu Akşam Ne İzleyelim? (Beterböcek)

Ceyda Doğan 3.10.2013 - 14:46
Beterböcek, Beterböcek, Beterböcek!!!
Bu akşam için size ilginç bir film önerisi yapacağım. 1988 yılının en iyilerinden biri olan ve fantaziyle birlikte bir araya gelen komedi filmi Beetlejuice. Ülkemizde Beterböcek ismiyle seyirciye sunulan filmin yönetmeni Tim Burton. Başrollerde; Winona Ryder, Alec Baldwin, Michael Keaton, Geena Davis ve Catherine O'Hara yer alıyor.

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Beterböcek)
Batman Dönüyor, Ed Wood, Makas Eller ve Ölü Gelin gibi başarılı filmlere imza atmış olan Tim Burton, Beterböcek filminde de başarısını göstermiş gibi duruyor. Filmimiz, yeni evli bir çiftin hikayesini anlatıyor.

Beterböcek, Adam ve Barbara Maitland isimli çiftin geçirdikleri bir trafik kazası sonrasında yaşadıklarını anlatıyor. Trafik kazası sonrasında, öldüklerini geç de olsa anlayan çift, evlerini yabancı insanlara kaptırmak istemezler. Çünkü Charles ve Delia, kız kardeşleriyle birlikte New York'a gelerek Maitland'ların evlerini satın alırlar. Hayalet olmalarından kaynaklı, yeni ev sahiplerini bir türlü evden uzaklaştıramazlar ve son çare olarak en kötü hayalet Beterböcek'i çağırmak zorunda kalırlar.

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Beterböcek)
Tim Burton'un başarılı bir yönetmen olduğunu biliyoruz. Her ne kadar oldukça eski bir film bile olsa, Beterböcek zamanının en başarılı kurgularından birine sahipti. Durum böyle olunca çizgi dizisi de 1989 yılında kendisini gösterdi ve oldukça da sevildi ancak benim düşüncem; Tim Burton'un havasına hiç yakışmamıştı.

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Beterböcek)
Beterböcek, bizlere lanetlenen canlıları değil; lanetlenen hayaletleri anlatıyor. Eh konu böyle olunca, sonucun ne olacağını ister istemez merak ediyorsunuz. Biz de merak ettik, bakalım çağırınca gelecek mi?

Beterböcek!

Beterböcek!

Beterböcek!!!



Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 05:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu Akşam Ne İzleyelim? (Beterböcek)
İlginizi Çekebilir