Bu oyuna dikkat! Manor Lords İlk Bakış

Ersin Kılıç 6.10.2022 - 17:28
Politika, savaş ve şehir kurma dinamiklerine sahip olan Manor Lords ilk bakış videosu ile karşınızdayız. Oyunun demosu Steam'de yayında!

Strateji türü oldukça başarılı örnekleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şehir kurma dinamiklerinin yanı sıra içerisinde savaş ve politika gibi özellikleri de barındıracak olan Manor Lords ise son dönemin en dikkat çeken oyunlarından birisi. Steam'de demosu yayınlanan oyun özellikle türü seven oyuncuların kesinlikle göz atması gereken dinamikler içeriyor. Biz de hızlıca bir göz attığımız bu demo sonrası Manor Lords ilk bakış videomuzla karşınızdayız.

Umut vaat eden strateji oyunu: Manor Lords İlk Bakış

Manor Lords her ne kadar yukarda saydığım özellikleri içerisinde barındıracak olsa da Steam Next Fest etkinliğinde yayınlanan demo sürümü sadece şehir kurma kısmına odaklanmış. Küçük bir kamp alanı ile, beş kişiden oluşan topluluğunuzu büyütüyor ve aldığınız görevler ile birlikte büyük bir yerleşim alanı olmaya çalışıyorsunuz. İnşa sistemi, erzak toplama ve takas gibi özellikler demo sürümünde sorunsuz bir şekilde işliyor.

Manor Lords içerdiği özellikler ve ufak dokunuşlar ile birlikte bu türde umut vaat eden bir oyun olduğunu her dakikasında hissettirmeyi başarıyor diyebiliriz. Oyunun demosunu Steam'de indirerek deneyebilir, aşağıdan göz atabileceğiniz ilk bakış videomuzdan ise oyunun dinamikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu oyuna dikkat! Manor Lords İlk Bakış

Yorumlar 19
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2024 02:06
Kale yapılmıyor mu ? Sur veya tahta duvar yok mu ? Bir de savaş ve politika kısmı nasıl oluyor bilgi var mı ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2024 01:59
Sivasland :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2022 08:36
Playstation sürümü olacak mı acaba?
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2022 17:15
HAYIR
Kalan Karakter: 300 Gönder
shehzadeMurat31
shehzadeMurat31 15.10.2022 13:47
demosunu oynama şansım oldu, gerçekten harika bir oyun olacak...üstelik tek bir kişinin elinden çıkacak olan bir oyun... bu türdeki oyunları hep sevmişimdir... bir diğer beklediğim oyun da, Land Of The Vikings... Farthest Frontier'ı denemedim, şu an aşırı pahalı... ucuzlayınca satın alıcam...yani, böyle mücadele gerektiren, kısıtlı kaynaklarla hayatta kalma oyunlarını seviyorum... haa, bi de bikaç sene önce yayınlanan Dawn Of Man oyunu da aynı temada... Dawn Of Man'e benzeyen bir diğer oyunda Sapiens... o da Steam'de yayınlandı... mesela Sapiens oyununda, sazdan ev yapmak için ilk önce sazları topraktan çıkartıp, depoda toplaman lazım, sonra Sapiens'in bir tanesini seçip topladığın sazın üstüne sağ tıklayıp "İncele" kısmına tıklayacaksın, inceleme bitince, karşına kocaman bir pencerede gelen saz ev yapman için gerekli olan malzemeler listelenmiş bir şekilde karşına çıkmış oluyor...bir başka örnekse, diyelim mamutu öldürdün, onun kemiğini de "İncele"dikten sonra, kemiğe yine tıklayıp çıkan sağ alt kısımda "Flüt" kısmı çıkıyor, "İncele" özelliğine atanmış olan sapien gelip ondan flüt yapıyor ve çalıyor...
MK Okuru
MK Okuru 16.10.2022 04:10
Ostriv diye bir oyun var, gerçekten sistem olarak buna çok benziyor. Her oturuşta 3-4 saat oynuyorum. Her seferinde yeniden başlayıp farklı ne şekilde para kazanırım milleti zenginleştiririm diyorum. Çok zevkli oluyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2022 02:10
Gerçekten iyi oyuna benziyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu oyuna dikkat! Manor Lords İlk Bakış
İlginizi Çekebilir