Cadı Avı Başlıyor!

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Cadı Avı Başlıyor!
Cadı Avı Başlıyor! Yeni ve güçlü yaratığınızı evcilleştirin, silahlarınızı kuşanın ve Rappelz topraklarını korumak ve savunmak için hazır olun!

Karanlık gölgeler Rappelz topraklarının üzerinde dolaşırken, Rappelz dünyasının kaderi cadıya karşı gelecek kadar cesur oyuncuların elinde!

DUBLIN, İrlanda–8 Şubat 2010.

gPotato Europe, tüm dünyada 3 milyondan fazla insanın tutkunu olduğu, ücretsiz fantastik oyun Rappelz’in Şubat ayının son haftası tüm Avrupa’da yayında olacak Resurrection güncellemesinin parçası olarak oyuncular ile buluşacak yeni PvP alanı ve 3 yeni ve göz alıcı yaratık ile yeni bir çağın başlangıcını gururla sunar.

Cadı Avı Başlıyor!


Resurrection güncelleme paketi ile birlikte hepsi birbirinden özel yeteneklere sahip yeni yaratıklar Rappelz tutkunlarına yol arkadaşı olmaya hazırlanırken, ölüm arenası olarak adlandırılan yeni PvP alanı da oyunculara 63 rakibe karşı aynı anda savaşabilecekleri doyumsuz bir PvP deneyimi vaat ediyor.

Beyaz Unicorn, sihirli gücü ile ölümcül yaraları bile iyileştirebilen, flaş efekti etkisi ile sahibinin düşmanını geçici bir süre kör edebilen efsunlu bir yaratık. Ölümcül savaşlardan sonra sahibini belirli bir HP ve MP oranı ile yeniden diriltmek için tüm yeteneklerini onun uğruna feda edebilen bu vefalı yaratık tüm maceracıların rüyalarını süsleyecek. Yüksek seviyeli oyuncular, bir kere kalbini kazandıktan sonra onu binek olarak kullanabilecek. Beyaz Unicorn, oyun içerisindeki gelişiminin ileri safhalarında Gümüş Unicorn ve Kutsal Unicorn’a evrimleşecek.

Cadı Avı Başlıyor!


Siyah Unicorn’un bir zamanlar saf ve bembeyaz olan bedeni şimdi tüylerinden yansıyan lavımsı alevler ile koyu kırmızıya dönüşse de içi hala iyilik ve güzellikle dolu. Bu yaratık karanlık güçleri ile cadının yıkıcı saldırılarını bile geri püskürtebiliyor, düşmanına boynuzu ile nişan alıp ölümcül darbeler savurabiliyor. Yüksek seviyelerdeki oyuncular için binek olabilen Siyah Unicorn ileriki safhalarında Katil Unicorn ve Cehennem Unicorn’u olarak gelişiyor.

Cadı Avı Başlıyor!


Mistik cin, Ceriu çölünün gizemli kumlarından gelen sihrin ve kıvraklığın efendisi bu güçlü cin, bir kez yakalanıp hapsedildiğinde maceranın geri kalanı boyunca sahibine sadık oluyor. Rüzgâra hükmetme yeteneği ile rakiplerini etkisiz hale getirebiliyor. Bu yaratık, evriminin ileri aşamalarında Esrarengiz Lamba Cini ve Esrarengiz Lamba Efendisi olarak adlandırılıyor.

Resurrection güncellemesinin en çok merakla beklenen özelliklerinden biri olan yeni PvP alanı Ölüm Arenası da açılış için hazır. Oyuncular, kendi seviyelerindeki ya da daha yüksek düzeydeki oyunculara meydan okuyabilirler. Oyuncular, bu alana diledikleri zaman girip, ölüm korkusu olmaksızın birbirlerine meydan okuyabilir, zira burada ölseler dahi hemen ardından dirilebilirler.





Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cadı Avı Başlıyor!
İlginizi Çekebilir