Call of Cthulhu ertelendi!

Hakan Hervenik 28.09.2017 - 10:34
Vampyr'den sonra başka bir Focus Home Interactive oyunu daha ertelendi.

Geçtiğimiz hafta 2018'e ertelenen Vampyr'den sonra, başka bir Focus Home Interactive oyunu daha ertelendi. Call of Cthulhu'nnu ertelendiği oyunun geliştiricisi olan Cyanide Studio tarafından Twitter üzerinden duyuruldu. Bir kullanıcıya cevap olarak verilen çıkış tarihi ile ortaya çıkan erteleme, oyunu bekleyenleri üzdü.

Call of Cthulhu ertelendi

Bulunduğumuz yılın son çeyreğinde çıkması beklenen oyun 2018'e ertelendi. Net bir tarih belirtilmeyen oyunu bir süre daha bekleyeceğiz. Bir takipçiden gelen " Çıkış tarihi nedir? " sorusuna Cyanide Studio, " 2018. Kesin tarihi en kısa sürede duyuracağız, ancak ilk olarak mümkün olan en iyi oyunu yapmaya odaklandık. İyi günler" cevabını verdi. Konu hakkında yayıncı Focus Home Interactive'den henüz bir açıklama yapılmış değil.

 Call of Cthulhu, psikolojik korku öğeleri  ve gizlilik mekanikleri içeren bir RPG-Soruşturma oyunu. Oyunda, Boston bulunan Darkwater adasında bir sanatçının ve ailesinin ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için görevlendirilen özel dedektif Edward Pierce karakterini kontrol edeceğiz.

2018 yılına ertelenen Call of Cthulhu, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştiriliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2017 11:55
işte bu olmadı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Cthulhu ertelendi!
İlginizi Çekebilir