Call of Duty: Advanced Warfare, analistleri ters köşeye yatırdı

Emre Günen 8.11.2014 - 10:32
2014'ün en büyük sürprizi olduğu iddia ediliyor
Call of Duty hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Call of Duty: Ghosts'un başarısızlığının ardından, yeni oyundan beklentilerini düşürenlere inat, yapımcı firma Sledgehammer Games öyle bir oyun çıkardı ki piyasaya, inceleme puan ortalamaları da beklenenin çok üzerinde oldu.

Hatırlarsanız, Call of Duty: Advanced Warfare piyasaya çıkmadan evvel yine fiyasko olacağı, hatta analistler tarafından oyunun oldukça az satacağı iddia ediliyordu. Call of Duty'nin aldığı inceleme puanları ve oyunculardan gelen tepkiler, beklenenin üzerinde olunca analistler de şaşırdı.

Call of Duty: Advanced Warfare, analistleri ters köşeye yatırdı
Senaryo modu kısa sürede tüketiliyor olsa da özellikle multiplayer modunun çok eğlenceli ve yenilikçi yapısı oyuncular tarafından oldukça beğenildi. Call of Duty'nin yeni oyunlarına burun kıvıranların bile ilgisini çeken Advanced Warfare için aynı analistler, "2014'ün en büyük sürprizi" tanımında bulundu.

PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinin ortalama Metacritic puanı 83 olan oyunun PC ortalaması da 82. Önceki oyun olan Call of Duty: Ghosts'un PC'de 68 ortalama aldığını da belirtelim.
Yorumlar 56
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 17:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Advanced Warfare, analistleri ters köşeye yatırdı
İlginizi Çekebilir