Call of Duty: Black Ops 4'ün ilk DLC'sinin detayları belli oldu

Korhan ONUK 10.12.2018 - 10:11
Yeni içerikler yolda.

Call of Duty: Black Ops 4, Ekim ayında piyasaya çıkmış ve tek kişilik senaryo modu bulundurmamasına rağmen oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Bunun en büyük nedenlerinden birisi Blackout adı verilen yeni mod olsa da, çoklu oyuncu modu da geliştirilmişti. Oyun için çıkacak olan ilk indirilebilir içerik Absolute Zero ise bir süredir oyuncular tarafından bekleniyordu. Bugün bu paketin içeriği belli oldu.

Absolute Zero ile yeni bir operatör geliyor

Call of Duty: Black Ops 4'ün çıkışının üstünden çok zaman geçmese de, ilk indirilebilir içerik şimdiden yolda. Absolute Zero isimli içerik; yeni bir operatör, Blackout değişiklikleri ve Black Market ayarlamaları getirecek. 

Absolute Zero içeriği, oyunun çoklu oyuncu kısmına Zero isminde bir karakter ekliyor. Zero, maçlarda yetenekleri ile rakip takımın dikkatini dağıtmayı amaçlayan bir hacker karakter. Ayrıca paket ile birlikte oyuna Daemon 3XB SMG, SWAT RFT saldırı tüfeği ve Secret Santa yakın dövüş silahı eklenecek.

Call of Duty: Black Ops 4'ün Blackout modu da yeni içerik ile dengelenecek. Oyuncuların uzun zamandır istediği SDM keskin nişancı tüfeği ile Spitfire saldırı tüfeğinin hasarı azaltılacak.

Absolute Zero içeriği 11 Aralık 2018 tarihinde kullanıma açılacak. Paket Black Market sistemini elden geçirecek ve zombi modu için yeni bir başarım sistemi ekleyecek. Sizler Call of Duty: Black Ops 4'ün yeni içeriği hakkında heyecanlı mısınız? Bunların dışında oyunda ne gibi değişiklikler yapılmalı?


Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2018 14:44
simdiye kadar cal of duty nin tum serisi var ve seri bozulmasin diye aldim cok pismanim ve black ops efsanesi benim icin bitmistir zaten ücüncüsünde bittiydidi cok san san li diye aldim fis
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2018 08:53
call of duty ye bakıs acından butun serıye sahıp olmadıgını anlayabılıyoruz
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2018 15:21
Ilginç, bence bo3 son zamanlarda cikan en iyi cod, bo4 un de hikayesi olmamasina ragmen oldukca iyi bir cod oldugunu düşünüyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2018 08:36
Cod ve battlefield gibi oyunlar asil amaci multiplayer olan oyunlardir single player oyun isteyenler diger oyunlari oynayabilirler. Hayatimda ilk defa bu yil cod aldim ve multiplayer iceriklerinden cok memnun kaldim. Yarim yamalak bir single player olacagina mukemmel bir multiplayeri secerim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2018 15:57
Bu ilk dlc değil, bedava sunulacak bir güncelleme. Operasyon Zero il season pass sahibi olmayanlarda yeni karakteri ve silahları açabilecekler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops 4'ün ilk DLC'sinin detayları belli oldu
İlginizi Çekebilir