Call of Duty: Black Ops Cold War'un PC sürümü Blizzard mağazasına özel olacak

Özgür Deveci 24.08.2020 - 16:03
Beenox tarafından geliştirilen Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun PC sürümü sadece Battle.net üzerinden oynanabilecek.

Call of Duty: Black Ops Cold War ile ilgili daha fazla detay oyunun bu hafta içerisinde gerçekleşecek resmi duyurusunun öncesinde açıklandı. Blizzard Entertainment şu anda kullanıcılara Black Ops Cold War’un seri için bir kez daha Battle.net'e özel olacağını bildiren e-postalar gönderiyor.

Charlie Intel tarafından alınan e-postada ek detayların yakında açıklanacağı belirtiliyor. Metinde “Yalanlar, düzenler ve yaklaşan savaş tehdidi sizi çevreliyor. Call of Duty: Black Ops Cold War soğuk savaş gerçeği zamanında ortaya çıkacak. Bizi takip etmeye devam edin. Yaklaşan göreviniz için ek brifinglerimiz olacak.” ifadesi yer alıyor. Ek olarak, e-posta, PC sürümünün bir kez daha Beenox tarafından geliştirildiğini doğruluyor. Activision’a ait olan bu stüdyo, 2015’te piyasaya çıkan Black Ops III’ten bu yana serinin çeşitli bölümlerine katkıda bulunmuştu.

Call of Duty: Black Ops Cold War'un PC sürümü Blizzard mağazasına özel olacak

Black Ops Cold War PC sürümü sadece Battle.net üzerinden oynanabilecek

Beenox tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak olan Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun PC sürümü sadece Battle.net üzerinden oynanabilecek. Bu haber Blizzard Entertainment tarafından kullanıcılara gönderilen bir e-posta aracılığıyla doğrulandı.

Black Ops Cold War, temel olarak Treyarch and Raven Software tarafından geliştirildi ve Activision’ın kısmen battle royale oyunu Warzone aracılığıyla 26 Ağustos’ta resmi olarak duyurması bekleniyor. Buna ek olarak Black Ops Cold War'un tanıtım görseli de ortaya çıktı. Görsel, muhtemelen çatışmanın doruğunda iki büyük gücün nasıl eşit olduklarını göstermek için solda bir Sovyet amblemini, sağda da bir Amerikalı karakteri gösteriyor. Bu karakterlerin hikayenin bir parçası olup olmadığı ise henüz belli değil.

Black Ops serisinin devamı niteliğinde olan yeni oyunumuz İkinci Dünya Savaşı sonrasında Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyet Rusya arasındaki soğuk savaş dönemini konu alıyor. 26 Ağustos 2020 tarihinde tanıtılacak oyun, 2020'nin ilerleyen aylarında Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya çıkacak. Son olarak geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Know your history" isimli fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz. Fragmanda gözünüze çarpan detaylar olursa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 14:19
***Hemen sana tamamen gerçekçi grafiği verdimi bir daha konsol almana gerek kalmaz ki.***Bakın yine saçma bir söylem daha dostum ozaman tv'ler satmazdı gerçek olduğu halde tüplüden hd'ye sonra plazma Led 4K Lcd OLED derken şimdide 8K geldi sen neyin kafasını yaşıyorsun adam gibi bir konsol hakkımızz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 13:06
Oyunda Woods karakteri de var haberiniz olsun :D Yakında Warzone'a eklenecek. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 22:27
Yine çizgi-film dünyasında mücadele vermemizi isteyen microsoft ve sony daha nereye kadar milleti oyalayacak hayretle takip ediyorum konsollar güçlü olacakki o duvara siper aldığımızda düşmana ateş açtığımızda gerçeği yaşatamayacak yeni nesil konsollara selam olsun tebrikler sony tebrikler microsoft
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 01:03
ne zannettin ya ? Hemen sana tamamen gerçekçi grafiği verdimi bir daha konsol almana gerek kalmaz ki. Bir kere alır ömür boyu aynısını kullanırsın. Bu firmalar da o çıkardıkları konsolu dünyadaki herkes 1 kere aldıktan sonra satışlar durur ve 10 sene sonra kapatırlar dükkanı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops Cold War'un PC sürümü Blizzard mağazasına özel olacak
İlginizi Çekebilir