Call of Duty: Black Ops mağdurlarına para iadesi

Ali Osman Uz 25.12.2010 - 15:34
Oyun bozuk çıkarsa paramızı geri alabilirmiyiz?
IncGamers.com’un hataları hiç bitmeyen Call of Duty Black Ops hakkında dün yaptığı haber oldukça ilgi çekici. Sitenin, Amerikan Ticaret Standartları Enstitüsü Görevlisi Sylvia Rook ile yaptığı röportaj doğrultusunda verilen bilgiler Black Ops oyuncularının parasının iade edilebileceğini ortaya koyuyor. Fakat bu daha çok oyuncuların çabasına bağlı bir ihtimal.

Sylvia Rook yaptığı açıklamada “Tüketiciler kendi hakları doğrultusunda üreticilerden ürünü satın alırlar, eğer üründe bir problem varsa da üreticiye geri iade hakları mevcuttur” şeklinde bilgi vermiş. Fakat Rook açıklamasına şu önemli bilgiyi de eklemiş: “Oyun kullanıcıları para iadesi istiyorlarsa atmaları gereken ilk adım oyunu oynamayı hemen bırakmaktır. Oyun oynanmaya devam ederse ürünü reddetme haklarını kaybedebilirler, üreticiye ürünün geri iade işlemini reddetme hakkı doğabilir.”

Call of Duty: Black Ops mağdurlarına para iadesi
Activision eminiz ki bu haberleri yakından takip etmektedir ve eminiz ki bu haberin ardından yeni yamalar da gelecektir. Bazı PS3 kullanıcıları internet üzerinden konu hakkında bir kampanya bile başlatmış. Yaklaşık 1000 oyuncu “Paramızı geri istiyoruz!” kampanyasına destek vermiş. Bakalım bu konu ne kadar uzayacak ve ne sonuca varacak hep birlikte göreceğiz.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops mağdurlarına para iadesi
İlginizi Çekebilir